Знаменитости

Какво се случи на Оскарите, за което всички говорят?

Какво се случи на Оскарите, за което всички говорят?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Снощи се състоя 94-ото издание на наградите "Оскар" в прочутия Dolby Theatre в Лос Анджелис, събитие, очаквано с голямо очакване от любителите на филма, защото просто празнува най-доброто от това изкуство и поради същата причина, която той винаги дава има за какво да се говори, но вчера той даде твърде много!

Всичко беше заради смущаващ момент с участието на Уил Смит, който удряше и крещеше на комика Крис Рок, заради шега, която той направи за съпругата си Джейда Смит.

Снимка: Twitter

Крис се беше качил на сцената, за да връчи награда, всичко беше нормално, докато не видя Джейда в публиката и след като й каза, че я обича, той направи шегата, която разстрои Уил, той каза на Джейда, че той очакваше скоро да види втората част на филма “GI Jane”.Джейда завъртя очи, когато чу шегата, докато Уил беше видян да се смее, както и всички посетители на театъра, но в светкавицата започнахме да виждаме актьора да върви през сцената към Крис; при пристигането му удари страхотен шамар. Той се обърна, оправи сакото си и отиде до стола си. Всички бяха шокирани, защото никой не знаеше дали това е режисирано шоу или е истинско, така че Крис се опита да успокои нещата, като каза, че е просто шега, а Уил му извика: Спри да споменаваш жена ми! Е, не бяха точно тези думи, беше нещо по-силно, но не искаме да го повтаряме.

НЕЦЕНЗУРИРАНИ КАДРИ НА УИЛ СМИТ, КАКТО СЕ ПОКАЗВАТ ПО АВСТРАЛИЙСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ pic.twitter.com/NcRfdjWxqe

- Дейвид Мак (@davidmackau) 28 март 2023 г.

Дотогава никой не разбра какво се случва, но решиха да продължат с церемонията .

Снимка: Twitter

За това какво или кой е GI Jane и защо Уил не намери правилната шега? Е, оказва се, че това е името на филм, в който протагонистката си бръсне главата и тъй като Джейда е обръсната, на Крис му хрумва да направи известната шега. Това, което той не знаеше, е, че Джейда страда от алопеция и тъй като косата й падаше много и през цялото време, тя реши да я обръсне. Нещо, което наистина много го нарани и което той разгласи в социалните мрежи. Ето защо шегата никак не й хареса и когато Уил разбра това, той излезе извън контрол и се нахвърли върху Крис. След напрегнатия момент церемонията продължи. Най-любопитното е, че след този момент Уил Смит спечели Оскар за най-добър актьор?‍♀️ и се възползва от речта, за да каже на Академията, че се надява да го поканят отново, въпреки това, което направи. И добре, това е клюката защо Уил Смит и Крис Рок се превърнаха в тенденция вчера в Twitter. И какво мислите за реакцията на Уил?

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: