Музика

Какъв е смисълът на новото видео на Harry Styles? Теории за „Както беше“

Какъв е смисълът на новото видео на Harry Styles? Теории за „Както беше“
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Новият Хари Стайлс най-накрая е тук! Това е първият сингъл от третия му албум, Harry's Home, като солист: „Както беше“. Една чакана от всички песен, която вече се превръща в една от най-слушаните в момента.

Дори вече са създадени няколко теории относно значението на видеото, видяхте ли го вече? Първо го проверете и тогава ще обсъдим и анализираме теориите, става ли? Много добре, обърнахте ли внимание на всички детайли? Така че да продължим с теориите

Теория 1, най-дългата: Той говори за своето „излизане“ и любовта си към Луис Томлинсън.

Във видеото можете да видите как Хари се връща назад във времето зад стъклена врата, където има гигантски кръг, който се движи и в който има момиче, облечено точно като него, но в синьо.

Снимка: Youtube

Феновете вярват, че става дума за това как Хари е бил в "килера", влюбен в Луис Хамилтън, бившия му партньор в One Direction, защото момичето, което се появява в кръга, е облечено по същия начин като него, но в синьо, и затова първо ги виждаме ръка за ръка да вървят в една посока, въпреки че след това се разделят и Луис се опитва да отиде към Хари и го пропуска, а след това обратното, оставяйки и двамата много тъжни.

Снимка: Youtube

Другата причина, поради която феновете смятат, че става дума за Луис, е заради прегръдката, която Хари дава на модела, която е същата като тази, която той даде на бившия си партньор от One Direction и че снимка го е увековечила.

Снимка: Youtube

Всъщност те споменават друга подробност, а именно когато Хари докосва ръката си с модела, което е момент, в който той също е живял с Хари. Забелязахте ли момента във видеото, за който говорихме?

Снимка: Youtube

По-късно виждаме образа на петима души, които започват да се събличат, което би се отнасяло за това как One Direction е била експлоатирана и как Хари и Луис са се подкрепяли през цялото време в този процес.

Снимка: Youtube

Въпреки че по-късно те отново са разделени и нашият любим Хари преминава през етап на дълбока тъга, докато успее да "излезе от килера" и тогава преминаваме към частта от видеото, в която той се вижда как отваря ръцете си и е много по-щастлив.

Снимка: Youtube

Така че феновете му заключават, че и песента, и видеоклипът говорят за това как Хари е страдал, когато е бил в One Direction, защото не е могъл да обича Луис свободно, но че най-накрая е намерил своя собствен път и въпреки че не е по-дълго с нашия също обожаван Луис, сега той е щастлив.

Снимка: Youtube

Теория 2: Разводът на родителите му и това, което е изстрадал.

Тази теория казва, че Хари ни разкрива най-тъжните моменти, които е преживял, когато родителите му са се разделили. Това е така, защото част от текста на песента казва, че баща му вече живее сам и че той просто иска да знае, че той, Хари, е добре.

Снимка: Youtube

Той също така говори за това как две деца напускат Америка, за да последват жена, така че се смята, че той говори за него и сестра му Джема, които се местят от Съединените щати в Англия с майка си. Всъщност те смятат, че Джема е момичето в синьо, а Хари е това в червено.

Снимка: Youtube

И затова песента е много носталгична и говори за това как нищо не е както преди. ?

Теория 3: Хари говори за себе си, за най-трудните и най-щастливите си времена.

Това е много по-проста и по-кратка теория, феновете казват, че видеото и песента ни разказват за живота на Хари, моментите, когато е страдал най-много, как е текъл и как е щастлив сега.

Снимка: Youtube

Хари, поради различни обстоятелства, е имал много моменти на страдание в живота си, но винаги е бил щастлив пред другите, затова изображението, на което се вижда зад стъклената врата, защото можете да видите, че той е този, който е там, но изглежда замъглено, защото той наистина не беше щастлив, не показваше кой всъщност е.

Снимка: Youtube

Фактът, че има два цвята, червено и синьо, е защото душата на Хари беше разделена на две, частта с най-много болка и частта, която се стреми само да бъде свободна и щастлива.

Снимка: Youtube

Червената част винаги се страхуваше да изплува и затова Хари се вкопчи в синята част дълго време, въпреки че това не го направи щастлив, но това беше това, което той знаеше.

Снимка: Youtube

Най-накрая Хари решава да поеме риск и да бъде червеният, но без да изоставя синята част, която най-накрая го е научила на много неща и винаги ще бъде част от него, затова го виждаме с червения костюм но сини обувки.

Снимка: Youtube

Това е много хубава теория, защото ни говори за любовта към себе си, за това да обичаш себе си независимо от всичко и да се осмеляваш да бъдеш това, което си. Определено оставаме с този! И още повече сега, когато Хари каза това за радиото в Съединените щати: „Песента е за метаморфоза, прегръщане на промяната и предишното аз, промяната на перспективата и подобни неща.Просто усещах какво искаше да каже, какво искаше да направи и каква музика искаше да прави отново." Дори с тези думи много фенове могат да кажат, че всяка една от теориите се вписва в това, което той описва, но реалността е, че само той знае какво е истинското значение на песента, това, което ние знаем е, че определено става дума за нещо много лично , докато влизаме в дома на Хари. ?

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: