Любов

Кортни Кардашиян и Травис се ожениха в Лас Вегас!

Кортни Кардашиян и Травис се ожениха в Лас Вегас!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

БОГ! Кортни Кардашиян и Травис се ожениха в Лас Вегас, те се възползваха от посещението си в "Sin City" за последната церемония по връчването на Грами и след събитието отидоха в един от онези известни параклиси за "бърза сватба" и си казаха "да". Сватбата беше в понеделник, 4 април в 1:30 сутринта, без гости, придружаваха ги само фотограф и охраната, които очевидно бяха свидетели, както и самият собственик на параклиса, защото нямаше още един.

Снимка: Instragam @kourtneykardash И кой мислите, че отговаряше за произнасянето им като „г-н и г-жа Баркър“? Нищо повече и нищо по-малко от Елвис Пресли! Казват, че за тях е било много важно тържеството да е направено от имитатор и разбира се, сватба в стил Лас Вегас.

Снимка: Instragam @kourtneykardash Между другото, трябва да се подчертае, че това няма да е единствената брачна церемония, която ще има, приятели на двойката казват, че това е само още един начин да запечатат своя ангажимент, но че ще има едно голямо парти с много гости, които да кажат „да“ на целия свят.

Снимка: Instagram @kourtneykardash

И тук ви оставяме официалните снимки от сватбата, Къртни ги качи в своя Instagram с думите: „Вижте какво намерих в моя фотоапарат.“

Поздравления Къртни и Травис! Обичаме да ги виждаме толкова влюбени и отдадени един на друг, да живее любовта!

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: