Знаменитости

Говори се, че Ким Лоайза е бременна! Възможно ли е третият син на Юкилоп да идва?

Говори се, че Ким Лоайза е бременна! Възможно ли е третият син на Юкилоп да идва?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Говори се, че Ким Лоайза е бременна! Възможно ли е да идва третият син на Юкилоп? Не сме сигурни, просто знаем, че сладурчетата и пантохитите казват, че е възможно семейството да стане по-голямо. Слухът се роди, защото Ким отговаряше на съобщения на фенове, които му изпратиха доказателства, че слушат и споделят песента „Piketona“, която той току-що пусна с Lele Pons. Е:. В някои от тези отговори, които самата Ким качи в историите си в Instagram, като им изпрати емотикони, в най-използваните можете да видите емоджитата на бременността. ?

Говори се, че Ким Лоайза е бременна!

"Какво подлуди феновете, защото смятат, че е възможно тя да е бременна и да е казала на най-близките си приятели и семейство и затова емоджито се оказва сред най-използваните. Гледайте историите: (видео mp4=https://www.tuenlinea.com/wp-content/uploads/2022/04/kimberly-loiza-embarazada-1.mp4)(/видео) (видео mp4=https:// www.tuenlinea.com/wp-content/uploads/2022/04/kimberly-loiza-embarazo-2.mp4)(/video)"

Мислите ли, че Jukilop очаква третото си бебе или мислите, че някои фенове преувеличават?
"

Това, което знаем е, че Ким е много щастлива да отпразнува успеха на „Piketona“, тъй като същия ден той надмина един милион гледания; Ето защо тя и Леле Понс организираха парти, на което присъстваха инфлуенсъри като Джеймс Чарлз и Никол Гарсия. (видео mp4=https://www.tuenlinea.com/wp-content/uploads/2022/04/kim-loiza-piketona-3.mp4)(/видео) Тук можете да научите много повече за „Piketona“: Кимбърли Лоаиза и Леле Понс правят премиера на песента Piketona Между другото, наскоро Ким се пошегува с Хуан де Диос, като току-що му каза, че е бременна, ами ако това е поличба?"

Семейство Джукилоп

Снимка: Instagram @kimberly.loaiza

Кимбърли Лоиза и Хуан де Диос Пантоха имат две деца: Кима София Пантоха Лоаиза. Тя е първата им дъщеря и е родена на 12 юли 2023 г. Тук можете да научите повече за нея : 12 любопитни факта, които със сигурност не сте знаели за Kima Sofía Pantoja Loaiza

Снимка: Instagram @kimberly.loaiza

Хуан де Диос Пантоха Лоиза. Вторият му син е роден на 16 февруари 2023 г. и е известен като Хуанито или мини JD, който наскоро имаше невероятно парти за рожден ден, тъкмо вижте снимките в тази бележка: Хуанито Пантоха Лоаиза навърши една година! Това беше неговото парти

Снимка: Instagram @kimberly.loaiza

Между другото те посветиха песен на всеки от тях. Това беше за Кима: И този за Хуанито, където дори виждаме изображения на неговото раждане:

Искате ли семейство Jukilop да стане по-голямо?

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: