Знаменитости

Luisito Comunica триумфира в дублажа, Sonic 2 беше пуснат!

Luisito Comunica триумфира в дублажа, Sonic 2 беше пуснат!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Luisito Comunica продължава да постига успехи в дублажа, тъй като филмът Sonic беше толкова успешен, в който той даде гласа си на любимия на всички син таралеж, който той съживява отново в Sonic 2. Филмът беше пуснат този четвъртък, 7 април във всички кина в Мексико, в който ще видим Соник да се опитва да докаже, че има всичко, за да стане супергерой, докато тръгва да търси изумруд, който унищожава цивилизации и се бори със злия Роботник и новия му приятел Knuckles. Това е вторият път, когато Luisito Comunica дублира, както споменахме преди, първият му път беше с първата част от тази сага: Sonic, филмът, който беше пуснат през 2023 г.

Снимка: Instagram Luisito Comunica

Тогава той нямаше опит, както ни призна в едно от видеата си: За този втори път Луисито Комуника каза пред различни медии, че процесът е бил различен, тъй като е приложил нова актьорска техника и затова резултатът му хареса много повече от първия филм. Вижте разликата, за която той говори с това видео как е направил този втори дублаж:

Малко за това как записах гласа на Соник за новия филм? Премиера на 7 април!

Гледайте пълния трейлър: https://t.co/v8eZhChO0NSonic2LaPelícula @ParamountMexico ?? pic.twitter.com/FbUDBOjlFn - Luisillo El Pillo (@LuisitoComunica) 16 март 2023 г.

Инфлуенсъри и дублаж

Luisito Comunica не е единственият инфлуенсър, който е дал гласа си за дублаж, както и други наши любими герои, нека си припомним някои от тях.

  1. Caeli

Мексиканският youtuber даде глас на много сладък трол на име Сатин; Разбира се, във филма Тролове от 2016 г. 2. Полинезийците Рафа Полинезио даде гласа си на филма Лего: Нинджаго, където играе Лойд, син на злодея от филма, на име Гармадон. Разберете как протече процесът на този дублаж в следващото видео, където можете да видите от поканата, която отправиха към Рафа за участие, до записите. Карън Полинезия също имаше късмет в света на дублажа, тъй като даде гласа си на героя И във филма „Отвратителен приятел“. Вижте в това видео как го направи: 3. Luisito Rey, Alex Montiel, Wereverwero и Cris участваха във филма Спондж Боб: герой извън водата, който беше пуснат през 2015 г. Те бяха гласовете на четири приятелски настроени чайки. 4. Werevertumorro и Алекс Монтиел, които са братя, участваха в лентата Teenage Mutant Ninja Turtles 2, където дадоха гласовете си на злодеите Rocksteady и Bebop Трябва да отбележим, че Алекс Монтиел, когото мнозина познават с героя му „Златният скорпион“, е правил различни дублажи, като Bumblebee, Deadpool 2, Scooby!, Wifi Raplh и много други. 5. Марио Баутиста и София Рейес също се впуснаха в света на киното, като дадоха глас на двама герои от филма Грозни кукли: необикновено грозни. Вижте ексклузивното интервю, което направихме с тях: Други влиятели като Yo soy German, Chumel Torres, Andrés Navy, Mario Aguilar, Bryan и Eddy SKabeche, между другото, са озвучавали актьори за важни филми като Paw Patrol и Jefe en Pañales.

Кого бихте добавили към списъка?

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: