Мода и красота

Вдъхновете се от XV години на Ана Емилия за вашето парти

Вдъхновете се от XV години на Ана Емилия за вашето парти
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Ана Емилия наскоро отпразнува своите XV години с парти, което определено ще остане в историята, защото беше наистина красиво. Всъщност беше толкова красиво, че смятаме, че има много малки неща, които могат да ви вдъхновят за вашата собствена quinceanera.

Снимка: IG @tv_ana_emilia

Харесва ли ви идеята? Харесваме го, защото това беше празник, който трудно ще бъде забравен, както за нея, така и за нейните гости, и искаме същото да се случи и на вас и вашето парти. Така че вижте тези идеи!

Роклята

Ана Емилия реши да облече рокля, която не е характерна за партитата на XV-та година, не е ампун, а е къса отпред и дълга отзад, сякаш има опашка; Тя е бежова на цвят и има апликации от пера и кристали.Това потвърждава, че вашата рокля не трябва да е „типична“, изберете тази, която искате, тази, с която се чувствате удобно и която ви харесва много.

Снимка: IG @tv_ana_emilia

Снимките

Тук ще подчертаем нещо, кабината за снимки; Това е специално място, запазено за вас, за да правите снимки с вашите гости. Идеята е, че всички те ще излязат със супер сладък фон и ще бъдат много по-красиви спомени.

Валсът

Ана Емилия не танцува валс с шамбелани, а само със семейството си. И не говорим само за татко, той танцува с майка си и братята си. Ето как можете да го направите, ако наистина не харесвате хореографията, шамбеланите и т.н.

Снимка: IG @tv_ana_emilia

Шоуто на талантите

Освен диджея, който забавляваше купона от начало до край, се представи и музикалната група на Ана Емилия, която успя да зарадва своите гости. Можете да направите нещо подобно, това е идеалният момент да демонстрирате таланта си. Можете да танцувате, пеете, играете, правите комедии, каквото искате! Шегата е да покажеш в какво си добър.

Снимка: IG @tv_ana_emilia

Мястото

Точно като Емилия, можете също да "разделите" мястото по хора: зона за всичките ви приятели и друга за възрастните, които почти винаги са вашето семейство. Така всеки ще се чувства много по-комфортно. Сега, ако е възможно да декорирате всяка област по различен начин, това ще бъде плюс.

Снимка: IG @tv_ana_emilia

ЕКСТРА

Съвет, който ви оставяме, е да създадете хаштаг, който вашите гости да използват във всички снимки и видеоклипове, които правят от събитието, и така можете да имате много по-лесен достъп до тях и можете да направите компилация, за да имате разнообразни спомени.

Снимка: IG @tv_ana_emilia

Видеоклиповете на Ана Емилия и нейните XV години

Оставяме ви видеото от партито на Ана Емилия и някои други от процеса, за да стигнете до страхотното събитие от XV години, за да можете да бъдете много по-вдъхновени. И накрая

Поздравления Ана Емилия! Обичахме да те виждаме щастлив в твоите XV години, така искаме да те виждаме винаги!

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: