Знаменитости

К-поп групите прекратяват договор през 2023 г. Толкова тъжно!

К-поп групите прекратяват договор през 2023 г. Толкова тъжно!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Има K-pop групи, които прекратяват договора си през 2023 г. и това е много тъжно. ? Но реалността е, че когато идолите навършат седем години с компанията си, те трябва да решат дали да подновят договора си или не. Решение, което не би трябвало да е лесно, защото не става въпрос само за кариерата им на артисти, но и за хода на личния им живот и феновете, които обикновено са тези, които страдат най-много. Тази година тези, които ще трябва да вземат решение за прекратяване или продължаване на договора си, са

CLC

Момичетата от Crystal Clear, по-известни като CLC, прекратяват договора си тази година с Cube Entertainment, с когото дебютираха през 2015 г. Това породи много слухове, че това ще бъде краят на групата, както стана претърпя много промени, както вероятно вече знаете, като напускането на Elkie и Sorn; което кара феновете им да вярват, че вече няма да има CLC.

Снимка: Instagram

МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ: Розето на BLACKPINK в кампанията на Tiffany

април

През август се навършват седем години от дебюта на Ейприл, които са под лейбъла на DSP Entertainment и се говори, че това е поредната група, която няма да поднови договора си, тъй като обвиненията, отправени от Hyjunjoo, натежаха силно. Помниш ли? Hyjunjoo беше член на April и един ден той разкри, че е претърпял малтретиране от съотборниците си и DSP, което те категорично отрекоха, но не очакваха Hyjunjoo да представи доказателства за казаното от него. Предвид такъв скандал и толкова много време без активност, се смята, че те повече няма да подновят договора си и това ще бъде тяхното сбогом завинаги.

Снимка: Instagram

Monsta X

Успехът на Monsta X е огромен, така че се очаква те да подпишат нов договор със Starship Entertainment.На практика можем да го потвърдим, тъй като Monsta X ще се завърнат след няколко дни, по-точно на 26 април, с мини албума 'Shape of Love'. Което означава, че работата не е спряла и със сигурност няма да спре. Страхотни новини!

Снимка: Instagram

О, моето момиче

Това е още една от нашите любими групи, за която също сме сигурни, че ще се върне, поне се надяваме, тъй като знаем, че пет от момичетата вече са подновили договора си с WM Entertainment, което означава, че само две от тях липсват . Hyo Jung, Mimi, Yoo A, Seung Hee, Ji Ho, Binnie и Arin със сигурност ще ни дадат много повече музика, тъй като в момента са активни, неотдавна издадоха албума „Real Love“, който беше много успешен.

Снимка: Instagram

UP10TION

Само преди няколко месеца групата, подписана от Top Media Entertainment, издаде мини албума „Novella“, така че феновете се надяват, че няма да прекратят договора. Въпреки че ще трябва да изчакаме до септември, тъй като тогава изтича споразумението.

Снимка: Instagram

ДВА ПЪТИ

Момичетата от TWICE продължават да дават всичко от себе си, тъй като току-що беше обявено, че ще изнесат концерти в Съединените щати през месец май и всички билети вече са продадени, страхотно постижение! Това би ни накарало да мислим, че те ще преподпишат трудовия договор с JYP Entertainment през октомври, но някои фенове се страхуват, че това ще се случи, тъй като Mina и Jeongyeon изразиха проблеми с психичното си здраве, докато не знаят дали Tzuyu ще го направи искам да се върна в Тайван. Това е хвърлена монета.

Снимка: Instagram

Ден 6

Подписан с JYP Entertainment, Day 6 е друга група, която няма много надежда за завръщане, тъй като двама от нейните членове, Sunejin и Young K, отбиват военна служба. Докато Jae е друг член, който лъсна в социалните мрежи, че е тотално против живота на идолите. Въпреки че не можем да пренебрегнем, че те все още са активни, така че това наистина е мистерия.

Снимка: Instagram

IKON

Ikon, подписани от YG Entertainment, току-що обявиха завръщането си за следващия 3 май с мини албума „Flashback“, но договорът изтича до септември, така че все още не знаем какво ще се случи с тях. Да се надяваме, че ще продължат като група, защото са страхотни артисти и имат солиден фен.

Снимка: Instagram

Коя група мислите, че няма да поднови договора си?

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: