Любов

Обичам те мамо! Подаръци за този ден на майката

Обичам те мамо! Подаръци за този ден на майката
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Помислихте ли вече за подаръците за този ден на майката? Майка ти заслужава всичко, включително подаръци и страхотен празник този 10 май. Ето защо решихме да създадем списък с предложения кои биха били най-добрите подаръци за този ден на майката. Идеята е, че те са подаръци, които майка ви наистина ще хареса и които няма да ви струват много пари, а само много сърце. ?

Снимка: Pinterest

Спа ден

Имате всичко у дома, за да подготвите спа ден, не се притеснявайте да харчите пари, за да я заведете на такъв; трябва само:

  • Скраб за ръце и крака (може и със захар)
  • Маска (може да си направите домашна, като тези, които препоръчваме тук)
  • Горяща вана, за да можете да отпуснете краката си
  • Крем за теб, за да му направиш лек масаж
  • Ароматизирана свещ за създаване на настроение
  • Вкусна напитка, която харесвате и няколко закуски

Какво друго можете да измислите, което можете да използвате за този момент? Важното тук е, че ще поглезите мама и тя ще се почувства много обичана.

Снимка: Pinterest

Писмо и цветя

Може да звучи като много обикновен и банален подарък, но важното тук е писмото. Става въпрос за това да отворите сърцето си и думите ви да излязат от дълбините му, че не просто го пишете, за да „изпълните“, а се оставете! Може да не е лесно, но това писмо ще направи вас и вашата майка по-силна връзка на любов и приятелство. А цветята ще бъдат приятно допълнение.??

Видео със снимки

Съберете всички снимки на майка си, които можете, от времето, когато е била бебе до сега, и направете видеоклип за нея, където добавяте сладки фрази. Можете също така да направите видеоклип със снимки на вас и вашата майка, така че когато го подарите на нея, можете да й кажете как си спомняте всички тези моменти и какво означава тя за вас. Със сигурност знаете за приложение, което можете да използвате, но ако не, има много, които са безплатни и могат да ви бъдат от полза.

Снимка: Pinterest

Да й донеса закуска в леглото?

Колко хубаво трябва да е да се събудиш и някой да те поглези, закусвайки в леглото. Чудесен вариант, особено ако вие сте този, който приготвя храната.

Снимка: Pinterest

Имате ли пикник?

Намерете парк близо до дома си и пригответе кошница със закуски и напитки, на които майка ви се радва; одеяло и малко музика ще ги накарат да имат една незабравима сутрин.

Снимка: Pinterest

Фотосесия?

Имането на снимки за спомен от специални моменти винаги е страхотна идея, но не е задължително те да са изображения на важни партита, портретите също са специални. Можете да подготвите сцената у дома, просто подредете кът по начина, по който най-много ви харесва, пригответе мобилния си телефон, кажете на майка си да облече тоалета, който харесва най-много, вие също и ако искате, помолете член на семейството помогнете, така че да бъде фотографът. След това можете да отпечатате изображенията и да поставите това, което ви харесва най-много, в рамка за снимки и да го подарите на майка си.

Снимка: Pinterest

Шоу на живо

Покажете талантите си! Може би обичате да пеете, танцувате, играете, говорите, за да можете да направите частно шоу за майка си. Можете също така да се съгласите с братята или баща си да го направите заедно. Ще бъде много сладко и незабравимо за нея.

Тапет

С тапет вашата майка може да ви вземе със себе си навсякъде, независимо дали използвате снимки или някои специални фрази, които идват от сърцето ви. Можете да направите един за мобилния телефон и един за компютъра. Не забравяйте, че има безплатни приложения, които ще ви помогнат с тази изненада.

Направи си сам

Никога няма да е лоша идея да създавате Направи си сам проекти, Можете да създавате аксесоари, декорации за къщата, за градината. Има хиляди идеи! Така че имате къде да избирате. Най-важното нещо за всички тези подаръци за Деня на майката е да ги подарите и да ги направите от сърце, майка ви ще го оцени много.

Снимка: Pinterest

Какво мислите за тези идеи?

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: