Здраве

Какви са моите умения?

Какви са моите умения?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Нека започнем, като кажем, че уменията се отнасят до способността да правим определени неща, знаете ли какви са вашите? Разберете веднага. Въпреки че повечето от нашите умения са общи, други са наистина редки, така че понякога се смятат за подарък. Знаете: свирете на един или повече инструменти, говорете публично, рисувайте много добре. Истината обаче е, че никой не се ражда знаейки за какво е полезно, това се открива, когато правим нещо за първи път

СЪВЕТИ ЗА ОТКРИВАНЕ НА ВАШИТЕ УМЕНИЯ:

  • Приложете интересите си на практика, това е начин да разберете дали нещо ви е трудно или можете да го направите без проблем.
  • Определете какво обичате да правите най-много и практикувайте.
  • Направете списък с дейности, които вече сте извършили, и изхвърлете у, които не са ви вибрирали, така че ще бъде по-лесно да разберете в кои сте добри или кои смятате за готини.

5 УМЕНИЯ ЗА РАЗВИТИЕ

  1. Решаване на проблеми. Когато не знаеш нещо, питай, анализирай и търси - сам или с помощ - как да решиш нещата. Не се задръствайте с „не мога“ или „не знам“.
  2. Сътрудничество и лидерство. Правенето на неща, преди да са ви помолили, помага да бъдете възприемани като умел и смел човек, защото се осмелявате да правите това, което другите не правят, и сте помощник.
  3. Адаптация. Вместо да се оплаквате, научете се да се наслаждавате на това, което имате. Практикуването на това умение ще ви помогне да бъдете щастливи, независимо от всичко.

(Вижте точки 4 и 5 в печатното издание на Revista Tú от април 2023 г.)

Снимка: Tú Magazine

Може да се интересувате от:

Каква кариера трябва да учите според зодията си?

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: