Знаменитости

Ресторантите на любимите ви инфлуенсъри

Ресторантите на любимите ви инфлуенсъри
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Знаете ли, че някои от любимите ви инфлуенсъри са собственици на ресторанти? Всъщност JuanPa Zurita току-що обяви откриването на магазина си за тако, нарича се „La Milagrosa“ и това е мечта, която е имал откакто е бил дете и това днес е реалност. Проектът се ражда, защото всеки път, когато JuanPa тръгне на пътуване, това, което най-много му липсва в Мексико, са такосите, така че той предприе действия и създаде свой собствен магазин за тако, в Колумбия, Перу и Мексико, разбира се. Най-известното нещо в тази сбъдната мечта е, че това е дигитален магазин за тако, няма да намерите магазини, има само доставка до дома.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хуанпа Зурита (@juanpazurita)

Luisito Comunica е друг инфлуенсър, решил да инвестира парите си в ресторанти, които притежава:

Fasfú Burguers

Името им казва всичко, те са специалисти по хамбургери. И точно като „La Milagrosa“ от JuanPa Zurita, това е дигитален ресторант, просто трябва да поискате приложение, за да го получите до дома си. Можете да го намерите в Мексико, Колумбия и Перу.

Боличера 21

Това е перуанска фюжън cebichería ?? ? ?, ресторант, където перуанската гастрономия е смесена с японска, мексиканска и китайска. Намира се в Мексико Сити.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Luisillo El Pillo (@luisitocomunica)

Японска кухня Deigo & Kaito

Това е ресторант, който работи от 1995 г., беше един от любимите на Луисито, затова той потърси начин да стане член и успя.

Deigo Ramen

Както казва името им, те са специалисти по традиционния японски рамен. Той също се намира в Мексико Сити и е отворен 24/7.

Успешният актьор Алехандро Шпайцер пренесе вкуса на Мексико в Испания, отваряйки мексикански ресторант в Мадрид. Името му е 'Sal Mestiza' и може да намерите Алекс като сервитьор.

@alexspeitzer alejandrospeitzer alexspeitzer series oscurodeseo maiteperroni claudiamartin Fyp talentotiktok signos parati foryoupage foryourpage trend ♬ Винаги ни помни по този начин - Лейди Гага

Посетили ли сте ресторантите на инфлуенсърите?

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: