Музика

BTS се записват за военна служба

BTS се записват за военна служба
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Изненадайте себе си! Слуховете стават все по-силни; преди края на 2023 г. членовете на BTS трябва да отбият военната си служба в Южна Корея.

Нашите любимци на K-pop: BTS, ще се присъединят към задължителната военна служба в Южна Корея преди края на 2023 г. Всеки от членовете на BTS трябва да се съобразява със своята страна и като граждани да се присъедини към армията, одобрявайки военната му служба. Това стана ясно от посланика на Южна Корея във Великобритания в интервю за журналисти от TMZ.

„От корейските младежи се очаква да служат на страната и тези членове на BTS са пример за подражание за много поколения млади корейци, така че е важно те да поемат това задължение като южнокорейски граждани”

Може да ви заинтересува: „The Squid Game“: снимката, за която се смята, че V от BTS ще се появи във втория сезон (emb

WU(/вграждане)

BTS сбогом на сцените

След като постъпиха в армията, момчетата от BTS не можаха да продължат артистичната си кариера както обикновено, тъй като военните им задължения ще ги извадят от сцената за повече от година. Намерението на момчетата от BTS е доброволно да отбият военна служба, това потвърдиха от HYBE Labels, компанията, която ги представлява. Спекулира се, че BTS ще трябва да отбият военна служба през 2023 г., тъй като един от нейните членове, Джин, вече е над 30 години. Абонирайте се за дигиталното издание на списание Tú ¡Aquí!

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: