YouTube

Юя и Сидхарта се целуват заедно и ни разтопяват

Юя и Сидхарта се целуват заедно и ни разтопяват
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Нашата красива Юя се качи на сцената по средата на концерта, за да целуне Сидарта и по средата на концерта се разтопихме от любов!

Юя и Сидхарта бяха идеалната двойка, когато участваха в много романтичен момент по средата на концерт. Юя се качи на сцената и пред всички целуна Сидхарта, за да му покаже своята подкрепа и любов. Всичко това се случи в Канкун, на концерт от турнето '00:00' на Siddhartha, в който хиляди хора станаха свидетели на романтичния момент. Може да ви заинтересува: Юя предизвиква противоречиви реакции относно майчинството си; защото? Много малко пъти Юя и Сидхарта са били виждани публично в любовни ситуации, така че целувката в шоуто беше много приятна изненада, за да покажат любовта си и да споделят с присъстващите добрата химия, която имат.Моментът имаше перфектната музика, палавите погледи и усмивката на двамата като съучастник.Целувката дойде точно когато Сидхарта изпя песента "Unique". ❤️ Когато видите Сидхарта и Юя, сърцето ви се разтапя? pic.twitter.com/xeJzSxozMZ

- ?????? (@alddairsanchez) 1 май 2023 г.

Най-хубавото беше, че много фенове бяха включили камерите си, записвайки специалния момент, така че от разстояние можем да бъдем част от момента. Както можете да видите във видеото, погледът на любовта беше незабавен и след романтичната шега Юя се сбогува с феновете с викове, аплодисменти и изненадани лица.

Песента, която Сидарта посвещава на Юя

Отдавна се знае, че двойката има много специална песен. Става въпрос за песента "Buscándote", която се намира в албума "Memoria Futuro", издаден през 2023 г. от Siddartha. Чуйте го в това видео:

s1lABqg(/embed) Абонирайте се за цифровото издание на списание Tú тук!

(ВИДЕО) Това беше водното раждане на Юя!

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: