Музика

Какво трябва да знаете за концертите на Камило в Мексико

Какво трябва да знаете за концертите на Камило в Мексико
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Ако сте част от Tribe, не можете да пропуснете концерта на Камило в Мексико през 2023 г. Ние ви казваме къде, кога и всичко, което трябва да знаете.

Готови ли сте за концерта на Камило в Мексико през 2023 г.? По-скоро концертите. Бащата на Индиго ще свири в: Мексико Сити, Монтерей и Гуадалахара.

Снимка: Камило

Турне, което несъмнено ще има друго настроение, тъй като е нов етап от живота на Камило, който се завръща след световното турне „Mis Manos Tour“, с което посети Колумбия, САЩ, Аржентина, Пуерто Рич и Европа. Ако сте от племето, трябва да присъствате на някой от концертите, защото ще има хиляди души, които ще направят тези незабравими моменти. Това са датите: МОЖЕ ДА ВИ Е ИНТЕРЕСНО: Роден е Индиго! Първата дъщеря на Евалуна и Камило

Монтерей

В четвъртък, 26 май, от 20:00 ч. той ще свири в Arena Monterrey, а цената на билетите варира от $1,658 песо до $6,954 песо, плюс таксата за обслужване. Не забравяйте, че не можете да използвате професионални, полупрофесионални камери или камери със сменяеми обективи, нито видеокамери. Храната и напитките също са забранени.

Гуадалахара

В неделя, 29 май, ще бъде в Telmex Auditorium в Гуадалахара и можете да избирате между балкон, кутия или щандове. Цените варират от $2,549 песо до $9,500 плюс такса за обслужване. Партито започва в осем вечерта, но ви препоръчваме да пристигнете по-рано, вратите отварят два часа преди събитието. От 3 години всеки може да влезе, така че можете да вземете и малките си братя, ако и те харесват Камило.Когато купувате билета, имайте предвид, че ако пише: "частична видимост", това е защото може да има някакъв елемент от продукцията, който малко да блокира гледката. Също така не забравяйте, че фотоапарати, видео и таблети, както и цветя или балони, са забранени. Като картона или знамената, защото не искат да се спъва ничия визия. Има някои други ограничения, за които можете да прочетете тук.

CDMX

В четвъртък, 2 юни, ще пристигне в Arena Ciudad de México и цените варират от $1500 до $6700 плюс таксата за обслужване. Уговорката е за 21 часа. Ако пътувате с кола, има безплатен паркинг. Ако пътувате с обществен транспорт, мястото е: 5 минути от станция Ferrería на линия 6 на метрото 10 минути от крайградската гара Fortuna Или можете да вземете микробуси от метрото Politécnico и Normal В тази стая не можете да влизате и с камери.

Санитарни мерки

Федералното правителство обяви, че от 1 май ковид светофарът вече няма да се използва, но санитарните мерки и ограничения ще бъдат разгледани от правителството на всеки щат.В Jalisco използването на маски за лице е задължително на обществени и затворени места. В Monterrey, използването на маски за лице не е задължително, но на места с големи тълпи е задължително, така че не го забравяйте. В Мексико Сити, въпреки че използването на маски за лице не е задължително, се препоръчва при събития като мащабни концерти. И добре, другите мерки вече ги знаете: постоянно миене на ръцете, използване на антибактериален гел, кихане в лакътя и т.н. От друга страна, за да отидете много „ad hoc“, можете да вземете някаква дреха от официалния магазин, като тази шапка-кофа :

Снимка: latiendadelatribu.com

Или тази риза с неговия образ:

Снимка: latiendadelatribu.com

Така че, ако сте част от TRIBE, ви каним да споделите своя опит и снимки в Instagram @revistatumexico след събитието

За Камило

От седемте си номинации, Камило спечели четири латинограми Грами през 2023 г. Той беше обявен от Billboard за един от „15-те латино изпълнители за гледане през 2023 г.“ на Billboard, тъй като „For the First Time“ достигна номер едно в класацията от латино поп албуми и стана платинен в четири различни страни. Успехът му не спира, доказателство са последователите му в социалните мрежи, в Tik Tok той има над 27 милиона. Между другото, знаете ли, че Камило е написал страхотни хитове за други изпълнители, например „Si Estaviemos Juntos“ за Bad Bunny, „Sin Pijama“ за Becky G и Natti Natasha.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: