Знаменитости

Кой е Кристиан Бургос? Най-известният мексиканец в Корея

Кой е Кристиан Бургос? Най-известният мексиканец в Корея
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Чували ли сте за Кристиан Бургос? знаеш ли кой е Ще се изненадате да разберете. Тук ви разказваме всичко за него.

Знаете ли кой е Кристиан Бургос? Ще се изненадате да го срещнете, тъй като той е най-известният мексиканец в Южна Корея! Точно както го четете, Крисчън е много известен в Южна Корея с това, че е първият чуждестранен водещ на телевизионни и развлекателни медии в тази страна. И не само той е известен, Крисчън е обичан, възхитен и уважаван от корейската общност, която е научила много за Мексико благодарение на него.

Снимка: Instagram

Но кой е?

 • Име: Кристиан Бургос / 크리스티안 부르고스
 • Пълно име: Кристиан Шамед Бургос Атала
 • Професия: Шофьор, MC, модел, DJ, комуникатор, аудиовизуален продуцент
 • Дата на раждане: 24 август 1993 г.
 • Място на раждане: Мексико Сити
 • Височина: 1,74 см
 • Зодия: Дева
 • китайска зодия: Куче
 • Семейство: Родители и две сестри
 • Учил в: Национален автономен университет на Мексико
 • Езици: испански, корейски и английски
 • Хобита: пеене и танци
 • Инструменти, на които се свири: китара, барабани и пиано

Как стигнахте до Корея?

Кристиан работи като аудиовизуален продуцент, там научава за корейските вариететни шоута и става фен. За да разбере по-добре какво се случва в тези предавания, той реши да учи корейски, затова се върна в своя майсторски клас, Автономния университет на Мексико, за да се подготви.Докато учел, той решил да пътува до Южна Корея, така че започнал да търси начин да спечели пари, за да изпълни мечтата си. МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ: Най-успешните и последвани мексиканци в TikTok. Един ден той видя реклама за компания, която търси испанско-корейски преводач, и въпреки че нямаше много опит с езика, той реши да кандидатства и веднага получи работа. Това беше мина за въглища в северната част на страната, където той работи цяла година, докато не му стигнат парите, за да пътува. Той взе самолет и там започна неговото приключение

Живот в Южна Корея

Намерението на Крисчън беше просто да живее там шест месеца, но имаше момент, когато му свършиха парите, така че той започна да си търси работа, защото не можеше да остане така; Става учител по испански. Тогава той реши, че ще си даде шанс и ще живее там.

Как попаднахте в телевизията?

Приятел на Крисчън му каза, че търсят чужденци за участие в програмата „The Abnormal Trial“, където група хора се срещат, за да говорят за разликите и приликите между страните.Крис му каза „не“, че иска да го направи, защото трябва да говорим за чувствителни въпроси, по които той не е много експерт и не иска да накара Мексико да изглежда лошо. Приятелят му не го послуша и го записа без той да усети и така влезе в телевизията.

Защо стана известен?

Christian трябваше да бъде гост-звезда само за един ден в „The Freak Trial“, но неговата харизма, интелигентност и владеене на корейски го накараха да бъде поканен като част от актьорския състав за втория сезон на шоуто . Оттогава той не спира, Кристиян започва да бъде канен в много радио и телевизионни предавания, като „Мис Трот“, „Човек, който храни кучето“, „Къде е домът на моя приятел“, „Добре дошъл, за първи път в Корея?“, „Маска певец“, „Супер телевизия“ и много други. И това е, че Кристиан е много талантлив, просто вижте тези два видеоклипа:. Тук можем да го видим в K-драмата “Mon Chou Chou: Global House”: По радиото той имаше програма "Too Much Advance with Christian Burgos", заедно с диктора Исак Ким. Той има свой собствен канал в YouTube, където интервюира различни герои, за да говорят по различни теми като културни различия, например големия му приятел Кристиан, youtuber, по-известен като Coreano Vlogs.

Какво правиш сега?

Той има собствено телевизионно шоу в Корея, където герои като Onew от SHINee поискаха участие!

@crisxt20 ???? ИСТОРИЯТА БЕШЕ ПРАВЕНА 3 ПЪТИ! Onew от SHINee се свърза с продукцията, за да каже, че иска да дойде на гостуващото ми шоу, казах му за dorito meme и на всичкото отгоре го изпях. ??? Ако това не е хакване на Корея, тогава не знам какво е ??? Ако искате да видите пълната му реакция, можете да го гледате със субтитри на испански в канала: “BDR Universe” Onew SHINeeChristianBurgos ♬ оригинален звук - Christian Burgos

В YouTube споделя програма, наречена „Chingones Tóxicos“ с „най-известния кореец в Мексико“, Чингу амига! Не можете да останете без да го видите:

Любопитно

 • Той беше олимпийски факлоносец за Зимните олимпийски игри през 2023 г.
 • Беше номиниран за Korea First Band Awards 2023
 • Той е алергичен към ягоди
 • Той е културен посланик за филма на Disney Pixar „COCO“

Сега знаете кой е Кристиан Бургос и се надяваме, че като нас също много се гордеете с него.

Не забравяйте да ни последвате в Instagram, ние сме като @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: