Филми и сериали

Cobra Kai се завръща! Това е трейлърът на пети сезон

Cobra Kai се завръща! Това е трейлърът на пети сезон
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Кобра Кай се завръща! Не можете да пропуснете премиерата на вълнуващия трейлър на пети сезон, в който е разкрита премиерната дата.

Мигел, Роби, Тори и Саманта се завръщат в петия сезон на Cobra Kai, готови да се бият, за да защитят престижа и философията на спорта, който обичат, карате. Премиерата е на 9 септември, страхотна новина за феновете, защото записът на този сезон 5 на Cobra Kai наистина не отне много време в сравнение с предишния.

Снимка: Специално

Трейлърът е наистина вълнуващ и Мексико има много общо с това, защото Мигел идва в нашата страна, за да търси нещо важно за него, но Джони Лорънс, неговият сенсей, не може да го остави просто така, така че той тръгва на път с колата, заедно с Роби, за да го търси.Междувременно Даниел ЛаРусо остава, за да се опита да победи врага си: Тери Силвър, който открадна доджото на него и на Джони. Това е борба да не загубим истинските ценности на спорта, където състезанието трябва да е здравословно, където трябва да се насърчава другарството, а не омразата, тъй като спортът винаги трябва да бъде любов, да ни обединява и да ни прави по-добри хора.

Снимка: Специално

Но със сигурност знаете какво имаме предвид, защото сте експерт по Cobra Kai, нали? Нека проверим колко знаете, щракнете тук, за да разберете. Е, време е да видите трейлъра на петия сезон на Cobra Kai, вижте го!

За Cobra Kai

През осемдесетте години един филм, наречен „Karate Kid“, стана супер известен, дотолкова, че имаше няколко продължения и се превърна в класика, култов филм; Ето защо през 2023 г. Шлосберг, Джош Хилд и Джон Хървиц решават да подхванат историята отново, да направят версия на това, което щеше да се случи години по-късно, Кобра Кай е роден там.

Относно Karate Kid

Оригиналният филм беше за момче на име Даниел, което влезе в ново училище в Калифорния, където щеше да стане жертва на тормоз от друго момче на име Джони Лорънс, което, заедно с приятелите си, щеше да го тормози. невъзможен живот. Един ден училищен портиер, родом от Япония и ветеран от войната, известен като г-н Мияги, щеше да разбере какво се случва и да помогне на Даниел, той го взе под грижите си и го научи на карате, но не само като спорт, а като философия на живота. Тук можете да научите малко повече за истинската история, просто щракнете.

Какво мислите за трейлъра за петия сезон на Cobra Kai?

Не забравяйте да ни последвате в Instagram, търсете ни като @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: