Музика

Jiho скъсва с Oh-My Girl! Той се сбогува с емоционално писмо

Jiho скъсва с Oh-My Girl! Той се сбогува с емоционално писмо
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Това ще бъде тъжен ден за Miracle, фандомът на Oh-My Girl, тъй като раздялата на Jiho беше обявена и тя се сбогува с емоционално писмо.

Почти без да очаква, агенцията WM Entertainment обяви раздялата на Jiho от Oh-My Girl. Това беше чрез изявление, в което ни уведомиха, че след дълги разговори е постигнато споразумение за пълна раздяла. Нека си припомним, че K-Pop групите подновяват договорите си на всеки 7 години, така че беше ред на Oh-My Girl и докато Hyojung, Mimi, YooA, Seunghee, Yoo Bin и Arin подписаха споразумението, Jiho не го направи и ексклузивността му с WM Entertainment приключи .

Снимка: Instagram

ТОВА СЪЩО ВИ ИНТЕРЕСУВА: K-pop групите, които прекратяват договора си през 2023 г. Колко тъжно!

Съобщението беше направено по уважителен начин, като се гарантира, че Jiho винаги ще има тяхната подкрепа; в допълнение към обявяването, че Oh My Girl ще продължат по пътя си като група от шест души. При новината Джихо се обърна към феновете си с емоционално писмо, в което казва, че не напуска Oh My Girl, а става част от Miracle. Ето какво написа той:

ПРЕВОД

Здравей Чудо, аз съм Джихо. Пиша това писмо, защото имам новини, които да споделя с Miracle. Говорил съм много пъти с агенцията на бъдещето и стигнахме до извода, че в бъдеще ще се подкрепяме взаимно. В бъдеще ще продължа да подкрепям промоциите на Oh My Girl като член на Miracle, а не като член на Oh My Girl. През последните седем години, споделените разговори, моментите, в които се срещаме всеки понеделник, любовта, която Miracle ни даде, и тяхната подкрепа са наистина неща, които никога няма да забравя.Наистина искам да благодаря на Miracle, че създаде такива чудотворни моменти в живота ми. Благодарение на всички вас успях да израсна и да бъда щастлив през последните седем години. Надявам се, че щастието е предадено и на Miracle. Въпреки че се изразявах зле, всеки път, когато се изразявах, научавах много от Miracle, която ми даде много любов. Тъй като научих много от Чудото, ще стана и голямо Чудо. Въпреки че все още не мога да споделя подробности за бъдещите си проекти, ви обещавам едно нещо. Без значение какво правя в бъдеще, ще работя усилено и ще ви се отблагодаря с добър имидж. Нека подкрепим Oh My Girl заедно в бъдеще! От Jiho

И това е изявлението на WM Entertainment:

Здравейте. Ние сме WM Entertainment. Преди всичко, ние изразяваме нашата дълбока благодарност към феновете и много други хора за това, че винаги подкрепяте и обичате Oh My Girl. Агенцията е подновила ексклузивни договори с шестимата членове на Oh My Girl, Hyojung, Mimi, YooA, Seunghee, Yoo Bin (известна преди като Binnie) и Arin.С дълбоко взаимно доверие, изградено след съвместна работа в продължение на седем години, ние планираме да не възпрепятстваме пълната си подкрепа, така че шестте члена да могат активно да се популяризират в различни области. Освен това ще уважим решението на Jiho да се насочи към новата си мечта след края на дългите задълбочени разговори с членовете, разбира се, както и с агенцията, и ще ги информираме, че ексклузивният му договор с нас е приключил. Изразяваме нашата благодарност на Jiho, който беше с нас в продължение на дълъг период от седем години, и искрено ще подкрепяме Jiho в бъдещите му дейности. Шестимата членове ще продължат да се рекламират заедно като Oh My Girl. Наред с новото начало, те ще продължат да впечатляват още повече, така че, моля, продължавайте да им изпращате много насърчение и подкрепа.

Какво мислите за раздялата на Jiho с Oh My Girl?

Не забравяйте да ни последвате в Instagram като @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: