Знаменитости

Ще се жени ли Стефани Лоайза? това е, което знаем

Ще се жени ли Стефани Лоайза? това е, което знаем
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Ооо! Възможно ли е Стефани, по-голямата сладка сестра, да се жени? Нека научим малко повече за живота на сестрата на Кимбърли Лоайза.

Според известен youtuber, Стефани, по-малката сестра на Кимбърли Лоайза, ще се жени! Точно така, приятели, в последното си видео Maurg1 показва това, което той нарича "доказателство" за евентуален годеж на Теф, както е по-известна, с Марио Барон. Но дали е вярно или са само слухове? Нека да разгледаме какво казват. ПОГЛЕДНИ! ТОВА СИГУРНО ВИ ИНТЕРЕСУВА: Снимки: Това е пълната колекция дрехи на Kimberly Loaiza 2023. Според Мау има няколко теста, които показват, че е факт, че Теф се жени, всъщност той го уверява. Доказателствата са: Снимки и истории, където той е видян да носи пръстен, който изглежда като годежен, като тези:

Видя ли го? Това е:

Това беше видяно в история на Марио Барон:

Вторият „тест“ и най-важен за Мау, тъй като е ексклузивен, е история, която Никол Лоайза, братовчедка на Теф, сподели в секцията „близки приятели“, до която youtuber имаше достъп, където Сестрата на Ким е видяна да разглежда сватбени рокли с две емотикони, едното от които е годежен пръстен. Виж:

И третото е, че Теф започна да следва дизайнера на сватбени рокли Бенито Сантос в Instagram:

Това слухове ли са?

Не можем да потвърдим, че това е вярно, защото въпреки че мнозина може да мислят или уверяват, че тези "доказателства" са достатъчни, двойката не е потвърдила нищо, така че можем само да кажем, че засега това са само слухове.Всъщност Теф коментира в Tik Tok, където те уверяват, че той вече е бил женен, и каза: „Как измислят нещата“ Това е Tik Tok:

@alecastellanos2 Отговор на @fer. x.lamillonaria1 Стефани потвърждава, че се е омъжила за Марио Барон и Сесия Лоаиза ни я показва? parati chisme polemica stefannyloaiza mariobarron cecialoaiza juandediospantoja ♬ Piketona - Lele Pons & Kim Loaiza

И това е коментарът на Теф:

Каквато и да е истината, ние просто искаме Теф да е щастлив, това е най-важното нещо.

Какво мислите, слухове или реалност?

Какво трябва да знаете за Теф

Пълно име: Estafaní Loaiza Ramírez Дата на раждане: 14 февруари 2004 г. Родена в: Mexicali, Долна Калифорния, Мексико Текуща възраст: 18 години Зодия: Водолей Височина: 1,67 cm Един от нейните големи приятели е: Mont Пантоха

Мислите ли, че е вярно, че бракът дойде в живота на сестрата на Кимбърли Лоайза?

Не забравяйте да ни последвате в Instagram, ние сме като @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: