Любов

Тест: Готова ли съм да имам гадже?

Тест: Готова ли съм да имам гадже?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Харесвате едно момче и изглежда, че го харесвате, което ви кара да се чудите: готова ли съм да имам гадже? Разберете с този тест.

Има едно момче, което харесваш и изглежда, че той също те харесва, твоите приятели казват, че може да ти предложи, което те кара да се чудиш: готова ли съм за гадже? В този тест ще разберете. СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ: Тест: Той флиртува ли с вас или просто е мил?

Други знаци

Не забравяйте, че има признаци, които също ще ви помогнат да разберете дали сте готови да имате гадже, например:

Наясно ли си, че щастието ти зависи от теб и от никой друг

С това нямаме предвид, че ако някой те нарани, не можеш да бъдеш тъжен. Не, не става дума за това да не живееш емоциите си, а за разбирането, че не зависиш от никой друг, за да бъдеш щастлив, необвързан или не.

Нямаш съмнения

Ако се съмнявате в него, в това, което ви казва, в това дали наистина го харесвате, отговорът е не, не започвайте връзка с него. Вслушайте се в интуицията си, имате съмнения с причина.

Привличането не е само физическо

Ако го харесвате само заради физиката му, по-добре е да не започвате връзка, защото скоро може да спрете да го харесвате, личността, доверието, как се чувствате и как прекарвате времето си с него са по-важни.

Познаваш себе си толкова добре, че знаеш какво те прави щастлив и какво не

Един от най-добрите начини да разберете дали сте готови за връзка е връзката, която имате със себе си; познавайки себе си толкова добре, ще разберете какво ви прави щастливи и какво не, какво ви натъжава, какво ви ядосва. За да знаете повече признаци, трябва да прочетете тази бележка -> Знаци, за да разберете дали сте готови за първото си гадже

Какво казва сърцето ти сега, след като отговори на теста „Готов съм да имам гадже“?

Не забравяйте да ни последвате в Instagram, ние сме като @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: