Филми и сериали

OMG! The Montaners ще имат своя сериал на Disney+

OMG! The Montaners ще имат своя сериал на Disney+
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Какви новини от 2023 г.! Сериалът „Los Montaner“ скоро ще бъде пуснат в Disney Plus. Готови ли сте да научите техните най-интимни моменти?

Готови ли сте да се потопите в живота на Рики, Мау, Евалуна, Камило, Стефи, Сара, Марлен и Рикардо? И това е, че сериалът „Los Montaner“ скоро ще бъде пуснат в Disney Plus през 2023 г.! Документално риалити шоу от едно от най-важните семейства в развлеченията.

ТОВА ВИ ИНТЕРЕСУВА: „Инфлуенсър предизвикателство с Ана Емилия“ идва. Готови ли сте за премиерата?

Снимка: Disney

Какво предстои

Ще имаме изключителен достъп до ежедневието на всеки един от „Los Montaner“, интимни моменти, които те желаят да споделят с нас, тяхната публика. Най-хубавото от всичко е, че Disney гарантира, че ще можем да видим сватби и раждания! За какво ще говорят? ?

Снимка: Disney

Те също така ще ни разкажат какво се случва зад кулисите на тяхната кариера, семейни тържества и лични свидетелства, които ще бъдат уникални, тъй като всеки един от Los Montaners ще отвори сърцата си, за да ни разкаже емоции, предизвикателства, лични конфликти и как управляват баланса между обществения и личния му живот.

Снимка: Disney

Форматът

Disney ни казва, че ще представи кинематографични моменти, музикални изпълнения на живо и изложбата на начина на живот на семейството в документален филм, направен с различни формати, като видеоклипове, заснети с мобилни телефони, изповедни интервюта, както и снимки и видеоклипове от личния архив на семейството.

Снимка: Disney

Те уверяват, че това ще бъде интимен поглед и открита история, покана да се забавлявате, да се вълнувате и да опознаете всеки един от членовете на семейството в дълбочина.

Снимка: Instagram

Най-хубавото от всичко е, че ще можем да гледаме сериала като семейство, защото със сигурност вашите родители ще искат да знаят повече за живота на Рикардо Монтанер и съпругата му, а ние за останалите. ?

Сериалът

Сезонът има 10 епизода с продължителност между 40 и 45 минути. Готови ли сте да ги опознаете повече? Готови ли сте да бъдете част от семейството? Правим, каква тръпка!

Снимка: Disney

Оставяме ви официалния трейлър:

ТОВА ВИ ИНТЕРЕСУВА: Cobra Kai се завръща! Това е трейлърът за пети сезон

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Disney+ Latin America (@disneyplusla)

Трябва да се отбележи, че Disney Plus съобщи новината чрез своя Instagram:

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Disney+ Latin America (@disneyplusla)

Какво бихте искали да видите в сериала „Los Montaner“, представен от Disney Plus през 2023 г.?

Не забравяйте да ни последвате в Instagram, ние сме като @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: