Музика

Каква тръпка! Марио Баутиста ще открие концертите на Джъстин Бийбър в Мексико

Каква тръпка! Марио Баутиста ще открие концертите на Джъстин Бийбър в Мексико
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

БОГ! Ние сме супер развълнувани, защото Марио Баутиста ще бъде подгряващият акт на Джъстин Бийбър в Мексико, тоест той ще има честта да открие концертите му.

Каква тръпка! Нашият любим Марио Баутиста ще бъде официален подгряващ изпълнител на Джъстин Бийбър по време на концертите му в Мексико, тоест той ще открие шоуто вместо него! Марио ще отговаря за започването на партито „Justice World Tour“. ТОВА СИГУРНО ВИ ИНТЕРЕСУВА: OMG! The Montaners ще имат своя сериал на Disney+

Снимка: Instagram

Това според фен клуба на Джъстин Бийбър „Biebs“ в Мексико, който направи следните публикации:

Това е цялата история:

„За тези, които се съмняват, ето още едно доказателство, история в Instagram на Héctor Vega Chicken, танцьорката на Марио Баутиста (можете да отидете да я проверите). Вече е потвърдено, че MB ще бъде откриващата група за концертите на JusticeWorldTour в Мексико.??” увери фен клуба.

Те също добавиха тези екранни снимки на Марио:

Ето Марио, готов за третия ден на репетиция:

Друг човек, който по някакъв начин потвърди новината, е ютубърът Хуан Бертау, приятел на Марио, тъй като в публикацията „Biebs“ някои хора направиха жалки коментари, на които той отговори :

В допълнение към показването на безусловната си подкрепа за своя приятел, с което сме съгласни на сто процента, както можете да прочетете, Бърт казва: „Колко страхотно, че може да постигне това“ (sic), което би било потвърждение на Новини.Истината е, че сме много щастливи, Марио Баутиста заслужава това и повече и ние ще бъдем там, за да го подкрепим и да продължим да изпълняваме мечтите му. Освен факта, че за нас това ще бъде един незабравим концерт, заедно ще имаме двама страхотни артисти, на които се възхищаваме!

Снимка: Instagram

Поздравления Марио, ти го заслужаваш!

Трябва да се отбележи, че Джъстин Бийбър ще свири в Мексико Сити на 26 и 26 май; докато на 22 май ще бъде в Монтерей, Нуево Леон, и на 23 този месец в Гуадалахара, Халиско.

Музика

Накрая ви оставяме плейлист с песните на Марио Баутиста, за да можете да пеете заедно в шоуто.

Готови ли сте за „Световното турне на справедливостта“?

Не забравяйте да ни последвате в Instagram, ние сме като @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: