Знаменитости

Coral Mujaes: наставникът, който преодоля проблемите й с храненето. ви казва как го е направил

Coral Mujaes: наставникът, който преодоля проблемите й с храненето. ви казва как го е направил
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Историята на Coral Mujaes не е конвенционална история. Преди няколко години тя не беше усмихнатата, слаба, здрава милионерка, която виждаме днес. Животът му беше превзет от булимия и алкохол.

Той реши да намери изход. Пътят й беше изпълнен с необходимостта да разруши старите вярвания, да разбере, че миналото никога няма да определя бъдещето й и че тя е способна да прави каквото си поиска, ако смени ограничаващите си идеи с нови.

„Ние сме човешки същества със силата да избираме, независимо колко са ме удряли, родителите ми са се развеждали с мен или са ме тормозили като дете. Всички сме страдали, имаме минало и са ни казали неща, които са ни наранили, така че каква е разликата между успешния човек и този, който не е? Този човек разбира, че миналото му е там, за да го използва като училище, а не като причина или извинение защо не е успешен днес”, казва той.

По този начин Корал не само победи булимията, но също така стана спортист с високи резултати с няколко спечелени титли в състезания по бодибилдинг.

Как го направи?

Тя уверява, че умът е основата на всичко и че трябва да имате правилните вярвания, за да успеете.

„Промених вярванията си и спрях да мисля, че храната има власт над мен. Научих се да наблюдавам главата си, преди да ям, когато имам желание, и разбрах, че мозъкът ми ми разказва история. Тогава поставих под въпрос тази история и разбрах, че не е истина. По този начин премахнах емоционалността от апетита, научих как работи мозъкът ми и това ми помогна да го разбера и да спра да се самоосъждам”, твърди той.

По този начин той се упълномощи, възстанови личната си сила пред храната и като цяло във всички области на живота си. И миналата година наградата дойде не само с стотици хора, които той придружи през промяната на живота им, но и с почти два милиона долара заради това.

Прочетете също: Стаята ви малка ли е? Няма значение! Украсете го с тези съвети

„Пройдох от това, че не знаех как да правя пари, родителите ми ме издържаха до 30-годишна възраст, дори не знаех как да работя, бях безполезен и трябваше да се уча от нулата . Казвам, че идвам от мазето, дори не от приземния етаж, но какво направих, ако съм генерирал милиони долари? Всичко е тук, в ума, умът ми се промени, работя упорито, но умът ми се промени" , обяснява той.

За нея една от основните й цели е да достигне до латиноамериканските жени, защото тя уверява, че светът има нужда от повече милионерки. „Аз съм жена, която е израснала в много консервативно семейство и разбрах колко малко са убитите жени. Искам да дам глас на жените, защото имаме нужда от силни жени. Правенето на бизнес, инвестирането и правенето на пари са нещо запазено за мъжете, но мисля, че имаме нужда от повече жени милионери в долари в Латинска Америка”, твърди тя.

Нейният пример е нейният основен инструмент за придружаване на жени, които трябва да преобърнат живота си на 180 градуса.

Едно от нещата, които той учи днес, е, че без значение в каква ситуация се намирате или проблемите ви, с правилния манталитет, психология и вътрешни инструменти можете да преобърнете живота си много бързо.

Не пропускайте:

Това са основите на корейския грим

Тест: Готова ли съм да имам гадже?

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: