YouTube

Stephany Loaiza отваря YouTube канал!

Stephany Loaiza отваря YouTube канал!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Много сме щастливи, защото Stephany Loaiza отвори своя YouTube канал! Следите ли я вече? Ние ви казваме всичко тук.

Хубава изненада, която Stephany Loaiza ни направи, сестрата на нашата скъпа по-възрастна красавица, Kimberly Loaiza, отвори канала си в YouTube! Много ни харесва! Тъй като ще можем да опознаем Теф много повече и това със сигурност ще бъде много забавен канал; Въпреки това трябва да подчертаем, че към момента по-малката сестра на Кимбърли Лоайза не е качила нито едно видео. СИГУРЕН ЧЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ: Ще се жени ли Стефани Лоайза? Това е, което знаем Въпреки това, според това, което самата тя каза, ще има съдържание от голям интерес, тъй като ще отговори на въпроси, които много от нейните фенове имат, например за връзката й с Марио Барон.

И това е, че Теф направи динамичен въпрос и отговор в Instagram, където увери последователите си, че ще отговори на всичко, което го попитат, а когато го направиха по отношение на Марио, той каза, че ще отговори на всичко на YouTube канал .

"С тази динамика той също така ни даде да разберем, че иска да има деца, че харесва ямайска вода, че любимата му принцеса на Дисни е Пепеляшка и че скоро ще пусне музика. (видео mp4=https://www.tuenlinea.com/wp-content/uploads/2022/05/2A4B7945E77E5D9A572F46A964F69385_video_dashinit.mp4)(/видео)"

"(видео mp4=https://www.tuenlinea.com/wp-content/uploads/2022/05/0542D17AC57B5A198A856B8FF20F8180_video_dashinit.mp4)(/видео)"

Накрая Стефани се заигра с факта, че вече е спечелила първата си табела в YouTube за 5 хиляди последователи, но истината е, че тя ги надхвърля, до момента има 33 хиляди 500 абонати, чакащи за първото си видео .

Какво мислите, че Теф ще сподели с нас в своя канал?

АКТУАЛИЗАЦИЯ: Това е първият видеоклип на Stephany Loaiza:

Абонирахте ли се вече? Щракнете тук, за да го направите.

Не забравяйте да ни последвате в Instagram, ние сме като @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: