Филми и сериали

Ексклузивно интервю: Новото инфлуенсър предизвикателство на Ана Емилия

Ексклузивно интервю: Новото инфлуенсър предизвикателство на Ана Емилия
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Ана Емилия е неспокоен youtuber, който винаги ни изненадва, не само със съдържанието си, но и с всичко, което измисля: песни, играчки, книги. Сега я имаме като домакин и съдия на новото шоу на HBO Max, Desafío Influencer con Ana Emilia, в което тя ще търси новата дигитална звезда.

От Карина М. Сото Ана Емилия е домакин и води търсенето, в което участниците трябва да покажат своята харизма, креативност, забавна страна и другарство в различни предизвикателства, в които ще демонстрират, че имат изобретателността да бъдат следващата дигитална звезда на Influencer Challenge. Говорихме с нея и ето какво ни каза тя: ТОВА ВИ ИНТЕРЕСУВА: Предстои „Influencer Challenge with Ana Emilia“. Готови ли сте за премиерата?

Как беше опитът да записваш за телевизия?

Всички в продукцията бяха невероятни, винаги се опитваха да ме накарат да се чувствам като у дома си и това беше страхотно. Връзката беше красива и жизнена. Да бъда съдия в толкова важна програма като тази, която също носи моето име, беше чест. Очевидно трябва да вложиш много от себе си, защото ти си съдник, трябва да оцениш съдържанието, всичко, което правят участниците, които наричаме инфлуенсъри. Прекарах страхотно, също така научих много, тази програма ми даде таблици за бъдещи проекти.

Казахте, че всеки епизод е различен

Да, защото във всеки от тях ще се появи гост съдия, всички те са инфлуенсъри от международна класа като Кейти Ейнджъл, Дани Алфаро и Ами Родригес, например, има всички цветове и вкусове. Те са хора, които правят същото като мен, така че научих невероятни неща.

Какво мислите, че трябва да притежава един създател на съдържание, за да бъде успешен?

Най-важното е, когато създавате съдържание, да се чувствате щастливи, защото да си инфлуенсър е нещо, което ти отнема много време, но е положително. Обичам това, което правя, обичам всеки път, когато застана пред камера. Сега, когато съм на това интервю, си прекарвам страхотно! Всеки път, когато постигна нови неща, съм щастлив. Всичко, което създавате, трябва да го правите с любов, защото ако полагате усилия, това си личи.

Какво ви впечатли най-много в този начин на работа?

Продукцията, всички умове, които са насочени към този проект. В Influencer Challenge имаше повече от 100 души, всичко, което участва в провеждането на тази програма, е лудост; Да го видиш като зрител е едно и да си като уау, но да си помислиш какво означава да си тук на премиерата е невероятно.

Това е страхотно постижение за вас!

Мисля, че тази програма е признание за моята кариера. Това наистина е като купон, не само за мен, но и за всички.Започнах преди шест години, може да се каже, че имам дълга траектория, за да стигна дотук. Когато решиш, че няма да се провалиш и ще качваш съдържание всяка седмица, в продължение на шест години на четири канала, това е лудост! Нуждаех се от воля и любов, за да го направя и това си има своите предимства.

Разкажете ни за концерта на Ана Емилия.

Това е друго преживяване и също дойде ръка за ръка със същата платформа, поради което го свързвам и с Influencer Challenge, които са най-големите проекти, които съм правил в цялата си кариера, те са огромни, това е гигантско постижение, гигантска стъпка, те също носят моето име! Чувствам, че това беше много важно, за да мога да отбележа публиката и те да не забравят, че аз съм Ана Емилия, чувствам, че това е перфектното въведение към това, което следва, защото това е началото В края на краищата аз оставих своя отпечатък върху тях.

И в този процес на намиране на новата дигитална звезда, не се ли изплашихте до смърт, не искахте ли да им дадете съвети?

Очевидно това е умствено, вътрешно усилие, защото това са доста сложни решения. Знаейки, че трябва да решиш кой да се прибере в един епизод, разбира се, това е нещо много, много сложно!Особено когато има толкова талантливи участници, те са момчета, които имат дълга кариера и много опит, те са много зрели и имат талант и креативност. Това, което всички научихме е, че трябва да сме заедно, за да успеем. Беше прекрасно изживяване и те спечелиха приятелство.

Ще има ли втори сезон?

Да се надяваме, че ще умра, умирам за това. Очевидно за мен това би било най-доброто и това ще се развихри през следващите няколко седмици, надяваме се. Ако можех, щях да направя това шоу хиляди пъти, не бих го заменил за нищо, невероятно е и да, бих се радвал да дойде втори сезон.

Специално съобщение

Никога не се предавай, слушай онова сърце, което те моли да бягаш, бори се за мечтите си, защото както ти казах на моя концерт, аз бях един от вас, чувствах, че мечтите ми са далеч, но аз се борих с цялото си желание, с всичките си усилия и любов.Благодаря на emiliatubers, без тях нямаше да стигна до тук.

Готови ли сте да видите Influencer Challenge с Ана Емилия?

Не забравяйте да ни последвате в Instagram, ние сме като @revistatumexico

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: