Знаменитости

Тейлър Суифт и нейните житейски "съвети", които трябва да слушате

Тейлър Суифт и нейните житейски "съвети", които трябва да слушате
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Тейлър Суифт беше обявена за „доктор“ от Нюйоркския университет, церемония, на която тя изнесе реч с някои „съвети“ за живота, които трябва да знаете.

Тейлър Суифт беше обявена за почетен доктор по изящни изкуства от Нюйоркския университет, за което тя участва в церемония, на която изнесе много емоционална реч, която определено трябва да слушате. И това е, че освен да говори за честта, която доставката на титлата й причини, нашата любима Тейлър говори за „лайфхакове“, за да не ги нарича съвет, защото каза, че не обича да дава непоискани съвети, което наистина е подарък за всеки, който иска да ги слуша. МОЖЕ ДА ВИ Е ИНТЕРЕСНО: Подробностите, които Тейлър Суифт разкри за битката си срещу хранителните разстройства

Снимка: Getty Images

Смятаме, че сте един от онези малки хора, които също като нас не биха пропуснали житейски урок от певицата, текстописец, продуцент и режисьор, носител на 11 награди Грами, Тейлър Суифт. И това е само да споменем нещо, защото всички знаем, че Тейлър е един от най-известните артисти в света. И така, нека да преминем към речта, това са думи, които трябва да чуете.

Речта

Тейлър разсмя всички, защото освен официалните благодарности към училището, суперзвездата се пошегува с неща като това, че са му дали тази титла само защото има песен, наречена „2022“ и тя е за дипломирането на випуск 2023.

Снимка: Getty Images

Тя каза, че е щастлива да бъде лекар, но тя е лекар, който определено не искате да сте наоколо, когато имате спешен случай, освен ако спешният случай не е, че имате нужда някой да ви изпее песен или да ви каже имена на 100 породи котки за една минута.

Благодаря

Тя също така се възползва от възможността да благодари на семейството си за всички жертви, които са направили, за да я подкрепят в нейната кариера. Така, както радваше и съучениците си от абитуриентите, на които накрая им подари няколко "лайфхака".

Хакове за живота

Първата е: Животът може да бъде тежък, особено ако се опитвате да носите всичко наведнъж. Част от израстването и преминаването в различни глави от живота ви е за грабването и пускането, което означава: научете какво искате да задържите и какво трябва да пуснете. Например: вашите бивши гаджета, той е преследвал този човек, който винаги се е отнасял зле с вас и който изглежда се справя „много добре“, токсични връзки и т.н. Добрите неща в живота са по-малко тежки, така че има достатъчно място за повече добри неща. Вие решавате какво ще оставите в живота си и какво не, научете се да различавате. Второ: Научете се да живеете без страх от срам. Колкото и да се опитвате да го избегнете, винаги ще има моменти в живота ви, които в крайна сметка ще ви доставят малко неудобство. Може би това, което носиш днес, ще те засрами по-късно, не знаеш, така че по-добре забрави за нея, просто живей, един ден ще се обърнеш към миналото и само ще се смееш за него. Трето: Не крийте ентусиазма си за нещата. Струва ми се, че има фалшива стигма в нашето общество относно амбивалентността, при която липсата на нещо ви прави "по-готини", поради тази причина , смята се, че хората, които не опитват неща, са по-"шик" от тези, които го правят; но ви казвам, не се срамувайте да опитвате, получаването на неща без никакви усилия е мит. Четвърто: Всичко зависи от вас. Ние сме хамелеони, ние сме много неща едновременно и понякога може да бъде поразително, трудно е да не можем да определим кои сме във всеки момент от живота ни, как трябва да се държим, как да стигнем там, където искаме. Но имам добри новини: всичко зависи от вас; Въпреки това имам и лоши новини: Всичко зависи от вас, което ни води до следващия „съвет“: Загубата не означава само загуба, означава и победа. Често ни казват, че грешката е равна на провал и че провалът означава, че сме загубили възможността да имаме и живеем добър живот. И реалността е, че да, ще го поливате много пъти, ще се доверявате на когото не е трябвало, ще наранявате, който не го заслужава, ще се чувствате зле за някои решения, които не знаете дали са правилни или че оказа се, че не е така, но си тръгваш, за да се възстановиш от това, ще се поучиш от него и ще бъдеш по-издръжлив, благодарение на това, което ти се случи. Важното е, че докато имаме живот, просто поемаме дълбоко въздух и оставяме нещата да потекат.

Снимка: Getty

Трябва да се отбележи, че Тейлър каза, че би искала някой да дойде и да говори с нея (за хакове за живота), когато започна с мечтата си за кариера, защото по това време тя се движи между любов, натиск, решения , срам, надежда и приятелство. Разбира се, тя подчерта, че с тази реч не иска да казва на хората какво да правят, а само да сподели какво е научила в живота си.

Какво ще кажете за тези съвети?

Накрая ви оставяме видеото на цялата реч, за да можете да я чуете от собствения му глас: Не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: Facebook: Официална фен страница Instagram: Официален акаунт TikTok: Официален акаунт Вземете списание Tú на вашия таблет или мобилен телефон!: Изтеглете цифровото издание

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: