Знаменитости

CLC се разпуска! K-Pop момичешка група се сбогува завинаги

CLC се разпуска! K-Pop момичешка група се сбогува завинаги
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Не можем да повярваме! CLC се сбогува със сцените завинаги, разделя се. Разказваме ви всичко за неговото сбогуване.

Толкова тъжно! CLC обявява своето сбогуване, разделя се завинаги, казва сбогом на сцената, както беше обявено от неговата агенция, CUBE Entertainment, чрез изявление; за което той използва възможността да благодари на феновете, които безусловно подкрепяха CLC през последните седем години.

Групата престава да съществува от днес, докато официалният фен клуб се сбогува на 6 юни, тъй като агенцията реши да им даде няколко дни, за да се погрижат за спомените, които ще им останат. ТОВА ВИ ИНТЕРЕСУВА: K-pop групите, които прекратяват договора си през 2023 г. Колко тъжно!

Това е официалното изявление: Здравейте, ние сме Cube Entertainment.Първо, бихме искали да изразим нашата най-дълбока благодарност към всички за това, че винаги са обичали и подкрепяли CLC през последните седем години. Тъй като официалните дейности на CLC приключиха, бихме искали да ви информираме, че работата на CLC U CUBE ще приключи от 6 юни 2023 г. Планираме да ви позволим да четете публикациите за определен период от време, за да можете Ценете ценните спомени, създадени с членове на CLC. За повече подробности, моля, вижте следното: (Промяна и прекратяване на операцията CLC U CUBE) 1. Дата на прекратяване: 6 юни 2023 г. (понеделник) 0 сутринта KST - Моля, имайте предвид, че няма да ви бъде разрешен достъп до CLC U CUBE след дата, посочена по-горе. 2. Наличен период: ~5 юни 2023 г. (неделя) 23:59 ч. KST - Можете да четете публикациите и да изтегляте данни на всяка дъска (няма да ви бъде позволено да пишете нови публикации и коментари след това съобщение). Бихме искали да изразим нашите искрени благодарности за вашата любов и подкрепа към CLC.Ние искрено ще насърчим всеки от седемте членове, докато започват наново по свой начин. Благодаря ви.

Членовете не са направили изявление в това отношение, но не много са изненадани от това разпадане, тъй като двама от членовете вече са подали оставка, тъй като са решили да не подновяват договорите си.

Все още тъжна новина, но CLC ще бъде запомнена група. Ето няколко видеоклипа, за да не ги забравите.

И след като CLC се разпусна, готови ли сте да кажете сбогом?

Не забравяйте да ни последвате в социалните мрежи:

Facebook: Официална фен страница Instagram: Официален акаунт TikTok: Официален акаунт

Вземете списание Tú на вашия таблет или мобилен телефон!: Изтеглете цифровото издание

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: