Филми и сериали

Премиерата на Stranger Things 4 и Stranger Fest пристигат в Мексико!

Премиерата на Stranger Things 4 и Stranger Fest пристигат в Мексико!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Изживей началото на края! С премиерата на Stranger Things 4, уникален по рода си фестивал пристига в Мексико Сити: Stranger Fest.

Готови ли сте за премиерата на Stranger Things4? Това ще бъде този 27 май в 2 през нощта, когато ще можем да видим първата част от този четвърти сезон на сериала. И за да отпразнуваме, Stranger Fest пристига в Мексико, готови ли сте да го изживеете?

Това е единствен по рода си фестивал, където вселената на Stranger Things се сбъдва и можете да се потопите в нея, тъй като това е проект с три различни уникални и безплатни изживявания, които ще се състоят в Мексико Град от 20 май до 3 юли.

ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ИНТЕРЕСУВА: 'Stranger Things' 4 вече има премиерна дата и сезон 5 ще бъде краят

Преживяванията са:

Casa Creel

От 20 май до 7 юни

La Casa Creel ще се премести в ромския квартал и се състои от три различни Escape стаи. Изберете мъдро в коя искате да преживеете интрига, мистерия и приключение!

Тук ще бъдете част от екип от играчи и заедно ще откривате улики, ще решавате пъзели и ще изпълнявате задачи в рамките на определено време. Ще успееш ли да избягаш?

Непозната Калифорния

От 4 до 19 юни

Феновете на поредицата ще могат да се насладят на истинско калифорнийско лято, със закрита ролкова пързалка, храна и закуски от вселената на Stranger Things, като например пица Surfer Boy Pizza. Изживейте всичко това, докато се наслаждавате на палмите, плажната атмосфера и прожекциите, които ще ви пренесат в 80-те.

Назад към Хокинс

От 18 юни и до 3 юли

Завладяващо и носталгично пътешествие, в което през перспективата на Eleven ще преживеете някои от най-вълнуващите моменти от четирите сезона на Stranger Things.

Това е верига от грандиозни сценарии, в които ще имате възможност да правите снимки и да изживеете света на Stranger Things. Не можете да пропуснете тази уникална възможност да бъдете част от вселената на Stranger Things, просто отидете на официалната страница на Stranger Fest и направете своята резервация.МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ: Сериалът, който трябва да гледате, ако сте фен на "Stranger Things"

Кое изживяване на Stranger Things Fest Mexico бихте искали да посетите?

Между другото, не забравяйте, че втората част от тази четвърта част ще бъде видима за обществеността на 1 юни тази година. Така че не изпускайте от поглед поредицата и скочете на Stranger Things Fest Mexico.

И помнете, не забравяйте да ни последвате в социалните мрежи:

Facebook: Официална фен страница Instagram: Официален акаунт TikTok: Официален акаунт

Вземете списание Tú на вашия таблет или мобилен телефон!: Изтеглете цифровото издание

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: