Знаменитости

BTS пристигат в Белия дом! Те ще се срещнат с президента на САЩ.

BTS пристигат в Белия дом! Те ще се срещнат с президента на САЩ.
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Точно както го четете, BTS бяха поканени в Белия дом, за да се срещнат с президента на Съединените щати. Тук ще ви разкажем подробностите.

BTS бяха поканени в Белия дом на Съединените щати! Точно така, RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V и Jungkook бяха поканени да се срещнат с президента на Съединените американски щати Джо Байдън. Можеш ли да повярваш? Ние правим! МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ: BTS танцуват „Pegao“ от Camilo. Ще си сътрудничат ли? И това е, че никой не може да отрече силата на BTS, те са не само успешна K-pop група, те са лидери и млади влиятели, които винаги мотивират своите фенове да правят добри неща, да генерират действия, пълни с любов, които са от полза както за свят и на всеки човек.

Ето защо днес те стават първата корейска и K-pop група, поканена в Белия дом на Съединените щати; това с единствената цел да се справят с много сериозни проблеми, като антиазиатски престъпления от омраза, които за съжаление се увеличиха след пандемията и с които те самите са се сблъскали.

StopAsianHateStopAAPIHate pic.twitter.com/mOmttkOpOt

- 방탄소년단 (@BTS_twt) 30 март 2023 г.

Поканата е част от честването на месеца на азиатско-американското наследство в Съединените щати, който се стреми да превърне приобщаването в централната ос на добрите отношения. По същата причина президентът Джо Байдън иска да говори с момчетата от BTS, като признава, че те използват тяхната платформа като посланици на надежда и позитивност по целия свят. Срещата е следващия 31 май, така че очаквайте тази историческа среща.

МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ: Уау! Това са световните рекорди на BTS

BTS и тяхната хуманитарна работа

Това не е първият път, когато BTS са поканени на форум от такова голямо значение, ООН (Организацията на Обединените нации) ги потърси, за да им помогне да популяризират глобалните цели за борба с бедността, неравенството, несправедливостта и изменението на климата. Те работиха с УНИЦЕФ, за да изпратят послание към всички поколения млади хора, които трябваше да се изправят пред пандемията от миналото. Няма съмнение, че освен големи k-pop звезди, BTS е група, която отдава душата си в чест на любовта, мира и братството.

Готови ли сте да видите как BTS достигат до Белия дом в Съединените щати?

Не забравяйте да ни последвате в социалните мрежи:

Facebook: Официална фен страница Instagram: Официален акаунт TikTok: Официален акаунт

Вземете списание Tú на вашия таблет или мобилен телефон!: Изтеглете цифровото издание

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: