Музика

Кения прави премиера на видеото „Llévatelo“, вдъхновено от Дженифър Лопес. Гледали ли сте го вече?

Кения прави премиера на видеото „Llévatelo“, вдъхновено от Дженифър Лопес. Гледали ли сте го вече?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Кения направи премиера на видеоклипа към песента „Take it away“, вдъхновен от стар видеоклип на Дженифър Лопес, знаете ли за кой говорим?

Kenia пусна видеото към песента „Llévatelo“, вторият сингъл от първия им студиен албум „Cambios de Luz“, и първото нещо, което ни направи впечатление е, че изглежда е вдъхновено от стария видео от дивата Дженифър Лопес, за да си направи сама, страхотен избор! МОЖЕ ДА ВИ Е ИНТЕРЕСНО: Премиерата на „Cambios de Luna“ на Kenya Os вече е излъчена! Ето какво трябва да знаете Първо ви представяме видеото от Кения:. Сега вижте видеото на Дженифър Лопес, от което Кения е вдъхновена, казва се Love Don't Cost a Thing и е пуснато през 2001 г., когато нашият Кенини е едва на две години. Аууу! Забелязахте ли кои са най-сходните сцени? И работата е там, че в двете песни се говори за това как не можеш да си „купиш“ една жена, а не като й предлагаш скъпи подаръци означава, че тя ще бъде с теб. Със сигурност затова Кения реши да отдаде почит на дивата Джей Ло. И истината е, че ни хареса!

Кения изглежда страхотно във видеото, демонстрирайки различни тоалети като дънково горнище с пеперуди, както и бял бански със сини пеперуди, които вече знаем, че Кенини обича?.

Оставяме ли ти текста? така че можете да пеете с пълно гърло заедно с нея:

"Вземи го"

Лицето на куклата на този човек Подлудява ме, но ме боли Той покри очите ми с гласа си С всичко, което ми каза, той ме заслепи И разбрах, че не, не, няма нищо интересно в това, само парфюмът му беше това, което ме грабна и разбрах, че не, не, в него няма нищо интелигентно, много хубаво, но умът ми беше празен, вземи, вземи, вземи, вземи, нито твоят Gucci, нито Prada са работили за теб, измисли нещо по-добро, вземи, вземи, вземи, дори не билета до Милано или до Ню Йорк Ще го купя Всичко, което блести, не е злато Цялата ти фасада изглеждаше като съкровище Не се влюбвам в колата ти Не познавам човек като теб Разбери, че съм много жена Ти няма да можеш да смениш моята касета И въпреки че купих целия канал Физиката ми няма нищо общо с това Разбери, че съм много жена Няма да можеш да смениш моята касета И дори и да купих целия канал Умът ми определя силата ми Вземи, вземи, вземи Нито твоите Gucci, нито Prada са работили за теб Измисли нещо по-добро Вземи вземи го Вземи Дори билета до Милано или Ню Йорк Това съм аз Купувам Вземете Вземете Вземете Вземете Вземете Вземете Вземете Нито вашият Gucci, нито Prada са работили за вас Измислете нещо по-добро Вземете Вземете Вземете Вземете Дори билета до Милано или Ню Йорк ще си купя това за себе си

Хареса ли ви новото видео „Take it away“ на Kenia Os?

Не забравяйте да ни последвате в социалните мрежи:

Facebook: Официална фен страница Instagram: Официален акаунт TikTok: Официален акаунт

Вземете списание Tú на вашия таблет или мобилен телефон!: Изтеглете цифровото издание

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: