Знаменитости

Най-готините инфлуенсъри и знаменитости, които са бащи DíaDelPadre2022

Най-готините инфлуенсъри и знаменитости, които са бащи DíaDelPadre2022
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

През юни празнуваме Деня на бащата и искаме да го празнуваме, като отдаваме признание на влиятелни лица и знаменитости, които са много готини татковци. Запознайте се с тях!

В Мексико Денят на бащата се празнува на третата неделя на юни, тази 2023 г. ще бъде 19-та, когато можем да поздравим инфлуенсъри и знаменитости, които днес са много готини татковци, едни от най-добрите! ТОВА СИГУРНО ВИ ИНТЕРЕСУВА: Тест: какво да подарите на баща си този Ден на бащата според характера му? Вижте списъка, който направихме, кой мислите, че фигурира в него?

Хуан де Диос Пантоха

Нашият скъп Хуан е баща на Кима и Хуанито, двете му големи любови, които винаги са нащрек, тъй като той ни каза, че за него да бъде баща е едно от най-големите и най-важни ангажименти в живота си, ако не и най-много.Заедно с Кимбърли Лоайза те създадоха красиво семейство, което много от нас се надяват да продължи да расте, защото обичаме да ги виждаме щастливи и обединени.

Pipe Bueno

През октомври 2023 г. се роди Máximo, скъпоценният син на певицата Pipe Bueno с Luisa Fernanda W. h; едно прекрасно бебе, супер хубаво, което от сега показва, че иска да следва стъпките на баща си, който винаги се хвали колко много го обича в социалните мрежи.

Между другото! Максимо няма да е единственото потомство на Пайп и Луиза, тъй като наскоро те обявиха, че очакват второто си бебе. Поздравления!

Клан Санта Фе

Рапърът очаква първото си дете, което ще се казва Лука, което чака с приятелката си Мая Назор. Разказваме ви всичко за това в тази бележка -> Santa Fe Klan и Maya Nazor ще стават родители!

Камило

Не можем да спрем да споменаваме скорошния баща, Камило! Той е бащата на Индиго, красиво момиче, което се роди от любовта между него и Евалуна миналия април. Както вероятно вече знаете, той написа песен за него и ни показа в социалните мрежи, че е много настоящ баща, пример!

Карлос Ферия

Той е бащата на красивата Саломе, която вече е доста тиктокър и има повече от 10 милиона последователи! Нейната майка е прекрасната Адрилатина.

@salomeferiavВече не се страхувам от вода♬ оригинален звук - Salome Feria V

Сидхарта

Певецът на „Buscándote“, песен, която той посвети на нашата любима Юя, неговата партньорка, е бащата на Мар, красиво момче, което се появи на света, за да бъде част от огромно семейство! Е, всички последователи на Юя и Сидхарта завършиха пристигането на Мар с много добри пожелания, същите, които имаме за това красиво семейство.

Берт О

Най-добрият приятел на Luisito Comunica, youtuber Berth О, той може с гордост да каже, че е баща на Ромео, прекрасно и сладко момче, което имаше с партньорката си Кристина Дакоста, друга известна youtuber.

ТОВА СИГУРНО ВИ ИНТЕРЕСУВА: Момичета, сбъдващи мечтата си: Катя Ечазарета, първата мексиканка в космоса

Помогнете ни да завършим списъка! Кой друг бихте добавили?

Не забравяйте да ни последвате в социалните мрежи:

Facebook: Официална фен страница Instagram: Официален акаунт TikTok: Официален акаунт

Вземете списание Tú на вашия таблет или мобилен телефон!: Изтеглете цифровото издание

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: