YouTube

Рафа Полинезио потвърждава годежа и сватбата! Разказваме ви любовната история с неговата приятелка

Рафа Полинезио потвърждава годежа и сватбата! Разказваме ви любовната история с неговата приятелка
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Най-накрая! Рафа Полинезио потвърди ухажването си! Той ни разказва коя е приятелката му, тяхната любовна история и за сватбата. Тук ще ви разкажем всички подробности.

Рафа Полинезио потвърждава ухажването! Той ни разказва всички подробности от любовната си история в Polynesian Talk, където говори и за сватбата и самоличността на приятелката си. Искаш ли да знаеш какво каза? Тук ви разказваме всичко в подробности.

Коя е бъдещата съпруга на Рафа Полинезио?

 • Името й е Ана Карен Канедо Годинес, сега известна на всички нас като „А“.
 • Живее във Ванкувър, Канада, но скоро ще живее в Мексико! (Тя сама го казва в своя Instagram)
 • Говори испански и френски, както и английски
 • Обявява се за безнадежден романтик
 • Тя е обсебена от детайлите
 • Тя е сертифицирана като организатор на сватби и събития
 • Той има компания, наречена „Enamored Proposals“, която е посветена на планирането на предложения за брак!
 • Тя е експерт по годежни пръстени, по-точно с диаманти; така че в допълнение към планирането на предложенията за брак, това също помага при избора на пръстен
 • Учи психология

Любовната история

Нека си разкажем любовната история на Рафа и "А".

 • Те се срещнаха на партито за Нова година 2023 в Канада
 • Започнаха да си изпращат съобщения и когато Рафа и сестрите му пътуваха в Мерида, разговорите станаха безкрайни, говореха ден и нощ, не можеха да спрат! Аууу!
 • Те се съгласиха да се видят в Канада, така че Рафа реши да отиде в къщата на планината и тя го посрещна на летището!
 • Когато я видя, Рафа усети магия! Най-хубавото е, че чувството беше взаимно.
 • Бъдейки в къщата на планината, прекарвайки страхотно, Рафа реши да публикува няколко истории в своя Instagram, където присъствието й беше очевидно, но феновете все още не знаеха кой е. Ето къде е мистерията започна!
 • Los enamorados продължиха пътуването си и решиха да тръгнат на пътешествие; На първата дестинация Рафа разбра, че това е актуална тема поради една от историите, които беше качил предишния ден. Това:

"(видео mp4=https://www.tuenlinea.com/wp-content/uploads/2022/05/rafa.mp4)(/видео)"

 • Той беше шокиран да научи целия хаос, който беше причинил, защото всички искахме да знаем кой е, а феновете вече започнаха да търсят самоличността на това мистериозно момиче, което го правеше толкова щастлив.
 • Тя беше на среща и когато излезе, той обясни всичко, което се случва, всички говореха за тях и феновете вече бяха открили самоличността й, знаеха коя е!
 • „А“ започна да получава съобщения от семейството си с видеоклипове, бележки и tiktoks!
@alondracosilionn Нищо не убягва от интернет? rafapolinesio anakaren secasa ♬ оригинален звук - Alondra Cosilion
 • След всички емоции, които изпитаха, Рафа направи видео разговор с родителите си, каза им, че е намерил любовта на живота си! ?
 • След това той дойде в Мексико и тя пристигна днес! (9 юни 2023 г.)

Внимавай! Разбира се, историята не свършва дотук, има още много за разказване, ние ще ви актуализираме.

Как Рафа разбра, че тя е тази?

В Polynesian Talk Рафа ни каза в точния момент, в който разбра, че това е тя, че тя е любовта на живота му, жената, с която иска да прекара остатъка от живота си.

„Аз бях болен, след това тя беше болна и се грижихме един за друг.Просто исках тя да е добре и това не ми се беше случвало с никого, само със семейството ми, да я насочи към мен. и тогава казах: Мисля, че това е човекът.”

Плачем от това колко романтично беше всичко! ? Колко красиво! Рафа ни каза, че той наистина прелива от любов към нея и че му се отвръща по същия начин.

Реакции: Ето как Карън и Лесли разбраха

По-късно Рафа се завръща в Мексико и тогава записва Polynesian Talk с Карън и Лесли. Ето как те разбраха и как реагираха: Карън Тя разбра чрез социалните медии! Той започна да получава туитове от полинезийци, с истории от Рафа, където се чува женски глас. Спомняте ли си тези истории? Показваме ви ги в тази бележка -> Рафа Полинезио се жени! Тя се надява да се сбогува с необвързаността много скоро. „Видях, че идва, когато я срещнах за първи път и видях, че си говорят, нещо в мен ми каза: възможно е тя да е партньорка на брат ти“, призна Карън пред ние, докато плачех, ами бях много развълнуван и не вярвах какво се случва.Имаше много емоции и чувства, които бяха изпитани в този разговор, където той ни разказа и един анекдот:

„Дни след като (след като ги видя заедно за първи път) му казах: дон не ти харесва ли И знаеш ли какво ми каза? „И аз така си помислих" и той си тръгна!"

Lesslie Чувах го да говори всеки ден, по цял ден, с някого! Лесли казва, че е била в стаята до Рафа, когато са били в Мерида и от самото начало е чула как той се смее, знаете ли, той беше супер щастлив, точно както всички ние получаваме, когато сме влюбени. ? Въпреки че те признаха, че нашата любима по-малка сестра е нещо като съучастник, Рафа беше говорил малко с нея за „А“, така че тя вече повече или по-малко знаеше за какво става въпрос. Реакциите И двамата бяха много развълнувани и щастливи за Рафа, но в същото време имаха много съмнения, емоции и чувства, които искаха да разрешат: Рафа напуска ли? Няма ли вече да сме главните хора в живота ти?, бяха част от въпросите, на които не получихме отговор във видеото, но знаем, че семейно ще си отговорим и по-късно те ще ни кажат.

Notitas

 • 'A' все още не е готов да стане публичен, но може да е, Рафа каза това:
„Тя все още не е готова да стане публична, с малкото уединение, което й остава. Ако в даден момент тя е готова, тя ще се появи с вас. Бих го искал много, защото тя е моят живот и моят живот е това, не мога да се отделя от това и бих искал тя да може да се интегрира."

И със сигурност няма да мине много време преди да се срещнем с нея, приятели, тъй като нашият любим полинезиец също призна, че има нейната подкрепа за всичко: „Лудостта, която ви хрумва, ще я подкрепя“, увери се 'A'

 • Сватба

Те вече искат да живеят заедно, не могат да се разделят от толкова много любов! Така че да, говорили са за брак, факт е, че сватбата предстои.

 • Вече има видеоклипове заедно!

Рафа призна, че са направили много концерти заедно за YouTube Gold и от днес ексклузивните членове на канала ще могат да ги видят.

 • Тя е Везни + Рафа е Водолей=Добра съвместимост

Те обичат да говорят и в същото време независимостта, така че са почти идеална двойка. И двамата имат много приятели и много ценят приятелството, откъдето идва толкова много любов между тях.

Ние сме във видеото!

Тук ви оставяме видеото, където той ни разкри всичко, а и ние излязохме! Да, „Ти“ се появи в ss в Twitter, което Los Polinesios показа в Polynesian Talk, това е доказателството:

Не можем да си тръгнем, без да споменем една фраза от Рафа, който е много прав:

„Ние вече сме еволюирали, вече не сме същите като преди, историите се променят ”

Колко сте прави, най-хубавото е, че историите са за любов и щастие, точно както искаме да ги видим. Поздравления Рафа!

ЕКСТРА!

Любовната история на Lesslie е тази, която също ще научим скоро, ще има видео!

Каква тръпка!

Не забравяйте да ни последвате в социалните мрежи:

Facebook: Официална фен страница Instagram: Официален акаунт TikTok: Официален акаунт

Вземете списание Tú на вашия таблет или мобилен телефон!: Изтеглете цифровото издание

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: