Знаменитости

БОГ! Казват, че Bad Bunny ще става баща, вярно ли е?

БОГ! Казват, че Bad Bunny ще става баща, вярно ли е?
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Слуховете казват, че Bad Bunny ще става баща с приятелката си Габриела, мислите ли, че е вярно? Това е, което знаем.

Ние сме в шок! И това е, че има много слухове, че Bad Bunny скоро ще стане баща, нещо, което определено никой не очакваше; Въпреки че новината все още трябва да бъде потвърдена, тъй като нито Bad Bunny, нито приятелката му Габриела са казали нищо. ТОВА СИГУРНО ВИ ИНТЕРЕСУВА: Тест: Обича ли ме или не ме обича?

Откъде дойде слухът?

Слуховете започнаха, след като този уикенд Бенито и приятелката му Габриела се появиха на баскетболен мач и тя можеше да види изпъкналия си корем. Вижте тези видеоклипове:

@amazingchangesac Лошото зайче потвърждава, че ще става баща. Това е ЦЯЛАТА ИСТИНА за бременността на булката на лошия заек.badbunny conejomalo dakiti perreasola ♬ оригинален звук - Amazing Changes
@dayanechrissel greenscreen greenscreenvideo badbuny conejomalo embarazo benitomartinezocasio benito badbunnyygabriela ♬ оригинален звук - Dayane Chrissel

Сега, след като видяхте изображенията, какво мислите? Габриела бременна ли е?

Ухажването: Бенито + Габриела

Не искаме да гарантираме нищо, но това, което знаем е, че Bad Bunny и Габриела имат много официална връзка за запознанства; всъщност в едно от последните видеа на Бенито, наречено „Тити ме попита“, те пресъздават сватбата си!

И момче изглеждат много влюбени.

Въпреки че не за първи път Бенито кани приятелката си да работи до него; Всъщност той се появява често в последния албум на Bad Bunny: „A Summer Without You“, от съобщението, което направи за световното турне, което прави в момента, до пеенето на една от песните в албума.ТОВА СИГУРНО ВИ ИНТЕРЕСУВА: Тест: На кого приличате най-много: Кимбърли Лоаиза или Хуан де Диос Пантоха? За нас това само показва, че Бенито е наистина влюбен, че тя е много важна в живота му и затова той се стреми да я има близо дори в работните си проекти. Наистина е хубаво, че я ангажира толкова много, не мислите ли?

Така че, знаейки любовта, която имат един към друг, би било много хубаво, ако тези слухове се окажат верни, защото това със сигурност ще ги направи по-щастливи, отколкото са сега. В момента можем само да чакаме да потвърдят това, което всички казват.

Мислите ли, че слуховете са верни и Bad Bunny ще стане баща много скоро?

Не забравяйте да ни последвате в социалните мрежи:

Facebook: Официална фен страница Instagram: Официален акаунт TikTok: Официален акаунт

Вземете списание Tú на вашия таблет или мобилен телефон!: Изтеглете цифровото издание

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: