Знаменитости

Добри новини! Дана Паола ще бъде лицето на TikTok на CDMX pride 2023

Добри новини! Дана Паола ще бъде лицето на TikTok на CDMX pride 2023
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Този уикенд ще можем да се насладим на Danna Paola на CDMX Pride 2023. Даваме ви всички подробности.

Добра новина! Този уикенд ще можем да отпразнуваме прайда с Дана Паола, тъй като тя ще бъде образът на TikTok в прайда на CDMX през 2023 г. ТОВА СИГУРНО ВИ ИНТЕРЕСУВА: Дана Паола снима собствен документален филм! Казваме ви всичко

Нашата любима Дана ще води TikTok шоуто, но тя няма да отиде сама, тя е придружена от никой друг, а от Марио Баутиста, както и от известни тиктокъри като Пабло Чагра (@pablochagra), който между другото даде ни новината много развълнуван, че той ще бъде заедно с Дана.

@pablochagra ЕКСКЛУЗИВНО ❤️‍? TikTok ще изхвърли къщата през прозореца за pride2022?️‍? с DannaPaola и PatyCantu MarioBautista като гости, сред много други ❤️❤️❤️ entretenimiento chismillennial pablochagra pasale ♬ 心疼 - Dalel

Срещата е тази събота, 25 юни, в 10 сутринта, в Ángel de la Independencia. Походът ще започне там и ще завърши в zócalo, където ще има вълнуващ концерт, в който ще участват: ТОВА СИГУРНО ВИ ИНТЕРЕСУВА: Подгответе „мини лятна ваканция“ с приятелите си. Вижте тези идеи!

Определено ще бъде страхотно събитие. Искаме да тръгваме! А ако искате повече информация, посетете акаунта в Instagram @marchalgbtcdmx.

Не забравяйте да ни последвате в социалните мрежи:

Facebook: Официална фен страница Instagram: Официален акаунт TikTok: Официален акаунт

Вземете списание Tú на вашия таблет или мобилен телефон!: Изтеглете цифровото издание

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: