Филми и сериали

BTS се присъединяват към Disney Plus! Те ще стартират 5 проекта в стрийминг платформата

BTS се присъединяват към Disney Plus! Те ще стартират 5 проекта в стрийминг платформата
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

BTS се присъединява към Disney Plus! И резултатът ще е страхотен, тъй като е обявено, че ще направят 5 проекта заедно. Казваме ви всичко, което знаем.

BTS се присъединяват към Disney Plus, това е техният нов дом, тъй като те ще стартират 5 различни ексклузивни проекта за стрийминг платформата, която включва документален филм и записано шоу. ТОВА СИГУРНО ВИ ИНТЕРЕСУВА: Знаете ли вече BTS x Street Galleries? Разказваме ви всичко за този експеримент!

Първият проект ще бъде „In the soup: Friendcation“, с участието на V, заедно с актьори като Park Hyung-sik, Kim Woo-shik, Park Seo-joon и рапъра Peakboy; които отиват на почивка и прекарват незабравими моменти. Вижте тийзъра: Друг от проектите е пускането на филма в 4K: „BTS: Разрешение за танц на сцената – Ел Ей“, на концерт, който момчетата изнесоха на стадион SoFi в Ингълуд, Калифорния, през ноември 2023 г.

(само илюстративно изображение) Още един е „BTS Monuments: Beyond the star“, оригинална документална поредица за живота на Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V и Jungkook. Това ще бъде достъпно през следващата година, през 2023 г.

„С безпрецедентен достъп до огромна библиотека от музика и изображения през последните девет години, сериалът ще разкаже ежедневието, мислите и плановете на членовете на BTS, докато се подготвят за своята втора глава”, казаха ръководителите на Disney.

Другите две програми все още са мистерия, не е разкрито какви предавания ще бъдат или кога ще излязат, но сме сигурни, че ще бъдат с изключително съдържание, така че нямаме търпение за да разберете какво още ви очаква, очакват момчетата от BTS, както и целия им фен.Така че следете, ние ще ви дадем информацията веднага щом я получим.

Какво мислите за присъединяването на BTS към Disney Plus?

Не забравяйте да ни последвате в социалните мрежи:

Facebook: Официална фен страница Instagram: Официален акаунт TikTok: Официален акаунт

Вземете списание Tú на вашия таблет или мобилен телефон!: Изтеглете цифровото издание

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: