Музика

Тук е! Пълният албум на J-Hope „Jack in the box“ Чуйте го!

Тук е! Пълният албум на J-Hope „Jack in the box“ Чуйте го!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

J-Hope издаде първия си пълен албум като солов изпълнител: „Jack in the box“. Чуйте го изцяло, вижте MV на втория му сингъл „Arson“ и целите, които трябва да постигне.

J-Hope официално издаде първия си пълен солов албум „Jack in the box“. И не само това, той представи и официалното MV за втория си сингъл: „Палеж“. Страхотен ден не само за него, но и за всички негови фенове. ТОВА СИГУРНО ВИ ИНТЕРЕСУВА: Това беше партито за J-Hope от BTS за издаването на „Jack in the box“ В тази връзка Хоби каза:

„Какво исках да кажа с това албумът беше ясен. Чрез BTS, а също и като J-Hope, мисля, че съм израснал, опитвайки нови неща през цялото време, като издавам солови песни, микстейпове и същото важи и за този албум.Направих всичко възможно, за да ви покажа добри резултати с нов, по-зрял образ, и го направих, докато се забавлявах. Моля, дайте му много любов.”

Така че нека направим каквото ни казва, да му дадем много любов!

Албумът се състои от 10 песни: Intro Pandora's box More Stop=(знак за равенство) Music bох: отражение What if Safety zone Future Arson И, разбира се, имаме го тук, за да го слушате:

The MV ‘Arson’

Hobi също се възползва от деня, за да пусне MV за „Arson“, вторият му сингъл и уау, това е невероятно! Тук го оставяме за вас: И разбира се, оставяме ви текстовете на испански, споделени от ARMY Peru:

Целите

Както със сигурност вече знаете, всеки път, когато има издание, ARMY се стремят да постигнат някои цели за възпроизвеждане, така че тук ви оставяме целите както за албума, така и за MV, за да можете да участвате в успех на J- Hope.

Готови ли сте да звучите "Джак в кутията"?

Не забравяйте да ни последвате в социалните мрежи: Facebook: Официална фен страница Instagram: Официален акаунт TikTok: Официален акаунт

Вземете списание Tú на вашия таблет или мобилен телефон!: Изтеглете цифровото издание

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: