Мода и красота

С тези натурални маски за вашата коса тя изглежда ефектно!

С тези натурални маски за вашата коса тя изглежда ефектно!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

За да изглежда косата ви красива през този летен сезон, трябва да използвате тези естествени маски за коса. Обърнете внимание!

Възползвайте се от времето у дома това лято, за да дадете на косата си страхотни хранителни вещества, вижте тези натурални и домашно приготвени маски, които ще направят косата ви сияйна и завидна.

Извадете молив и хартия, за да можете да си водите бележки, започваме! ТОВА СИГУРНО ВИ ИНТЕРЕСУВА: Грим рутина за 10 минути за вашия ден за ден

 1. Яйце и майонеза

  Идея за маска за увредена коса, тъй като тя ще й даде загубените протеини, имате нужда само от: Яйчен белтък 1/2 чаша майонеза 1/2 чаша натурално кисело мляко Сега просто смесете съставките и сложете корена резултат краища, помогнете си с гребен.Оставете за 20 минути и след това изплакнете със студена вода.

 2. Авокадо, бадемово масло и яйце

  Ако това, от което косата ви се нуждае, е хидратация, тогава имате нужда от: 1 зряло авокадо 1 супена лъжица бадемово масло 1 яйчен белтък Сега просто разбъркайте и нанесете от средната дължина до краищата. След това просто изплакнете със студена вода и можете да нанесете нормалния си шампоан.

 3. Мляко, мед, лимон и яйце

  Тази смес е перфектна, ако искате косата ви да расте, имате нужда от: 1 чаша мляко 1/2 чаша мед 1 жълтък 2 супени лъжици лимонов сок. Смесете съставките и нанесете върху косата си, но само в краищата; оставете да действа 15 до 20 минути и изплакнете.

 4. Яйце и зехтин

  1 или 2 яйца в зависимост от дължината на косата ви 5 супени лъжици зехтин Трябва да нанесете тази смес от корените към краищата, оставете да действа 30 минути и изплакнете, така ще имате хидратирана, мека и с много жизненост.

 5. Банан и авокадо

  Просто трябва да комбинирате тези два плода, да ги смачкате добре, докато станат на пюре и да нанесете върху цялата коса, от корените до краищата. Оставете го там за 20 минути и след това вземете нормална вана. С тази маска ще помогнете на косата си да се регенерира и ще предотвратите къдренето.

  Какво мислите за тези естествени маски?

Не забравяйте да ни последвате в нашите социални мрежи:

Facebook: Официална фен страница Instagram: Официален акаунт TikTok: Официален акаунт

Вземете списание Tú на вашия таблет или мобилен телефон!: Изтеглете цифровото издание

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: