Музика

Kenia Os и Stefanny Loaiza пускат нова музика Вижте видеоклиповете!

Kenia Os и Stefanny Loaiza пускат нова музика Вижте видеоклиповете!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Kenia Os и Stefanny Loaiza са премиерни, и двете пуснаха нова музика, вижте видеоклиповете на всеки от тях. Ще ги харесате!

Това е добра седмица за мексиканската музика, тъй като двама от любимите ни инфлуенсъри пуснаха музика, говорим за Kenia Os и Stefanny Loaiza, които издадоха „Todo My Love“ и „CICLO“. ТОВА СИГУРНО ВИ ИНТЕРЕСУВА: Danna Paola обявява турнето си 'XT4S1S' 2023 със спиращ сърцето поглед. Вижте подробностите!

Нина и Стефани Лоайза: „ЦИКЪЛ“

Стефани не го направи сама, песента, с която тя ни запозна, „CICLO“, е дует с венецуелката Нина Мингуез; Идеалната песен, която да изпееш с пълно гърло на онова момче, което не знаеше как да те оцени, но те научи, че винаги е по-добре да си сам, отколкото в лоша компания.Вижте видеото, ще се влюбите в тази песен, защото е идеална за посвещаване:.

Текстовете

Между другото, ето текста, който да изпеете с пълно гърло: Защитих те от това, което хората казаха, че съм много невинен, 28 декември, предупреждавам те, че ще си платиш за това, ако е не с мен, това е с карма. Не по-късно обикаляш и казваш, че имам нужда от теб у дома, защото не отговарям. Ако ме видиш с друго бебе, не отговарям. Това е цикълът на живота, слушай, не се прави на глух Ти го направи на мен и аз ти отговарям, защото дори не се крия, ако ме видиш с друго бебе докосване на фона, това е цикълът на живота, слушай, не се прави на глух Ти ми го направи и аз ще ти отговоря Бог да те пази и забрави къде не ти желая зло, но това е, което отговаря на теб Уморих се от губене на време и това не е спорт, приятел психолог, твоят принос И не ме търси, когато се промениш, Въпреки че за това е необходимо много с достатъчно, защитих те като никой друг накрая станах Ким, ти си луд като Кание, защото не отговарям, ако ме видиш с друго бебе, не отговарям, това е цикълът на живота, слушай, не се прави на глух, ти ми го направи и аз отговарям ти, защото дори не се крия Ако ме видиш с друго бебе, ударих дъното. Това е цикълът на живота, слушай, не се прави на глух Ти ми го направи и аз ще ти отговоря. Не ме споменавай повече, че името ми е защитено с авторски права. Сестра ми го каза тъй като е по-добре да си сам, отколкото лошо придружен Твоите подготвени лъжи Имах ги за закуска, обяд и вечеря Искаше да видиш лицето ми Но се кълна, че този, който успее тук, плаща Сега, ако се чувстваш виновен Не се извинявай, ако чуеш аз в дискотеката не съм виновен ако ме видиш да въртя с друг както никога досега Скъпи сметките са справедливи И дори не ме търси когато се променяш Въпреки че за това е нужно много с достатъчно Защитих те като никой друг накрая стана Ким, ти си луд като Кание, защото не отговарям, ако ме видиш с друго бебе, не отговарям, това е цикълът на живота, слушай, не се прави на глух Ти ми го направи и аз ще ти отговоря, защото аз дори не се крий Ако ме видиш с друго бебе удари дъното Това е цикълът на живота слушай не се прави на глух Ти ми го направи и аз ще ти отговоря Това е стефа с Нина и Нина със S teff Да ти дам това, което искаш

Kenia Os : „Todo my love“

Друга от любимите ни певици също дебютира, нашата любима Кения Ос, която за първи път издава песен, изцяло посветена на любовта. Аууу! Отлично предложение, защото е посветено на свободната любов, на любов без етикети и предразсъдъци, както тя ясно отразява във видеото, вижте го!

Текстове

И разбира се, оставяме ви и текста: Ако някога съм се съмнявал, че те обичам, прости ми колко глупав бях, ако някога бях сляп и не можех да видя, кълна се, това ме нарани повече (аз) обърках се и влязох в моя Загубих ума си, от тук до там, от там до тук Това е животът, който избрах И ти (?) също (Ти) Вече няма съмнение, обичам те, тичам за теб Идвам и си отивам, любов, ти и аз Заедно, ние двамата, останалото няма значение Уморих се да крия Цялата си любов, цялата си любов Вече не искам да крия Цялата си любов, цялата си любов аз сънувах, че не ме обичаш, добре, че беше кошмар, пращам парите по дяволите, това, което искам, е добро, добра любов, все още не е твърде късно да те върна, върнах се да те потърся, (?) с мен и никога не ме пускай Чакането беше много дълго, но любовта знае пътя Ела с мен цяла нощ, (?) до пълнолуние Искам да те накарам да почувстваш това, което никога не си чувствал, любов, че никога повече няма да скрия това, което ние и двамата имат Вече няма съмнение, обичам те теб, за теб бягам отивам и аз идвам, любов, ти и аз Заедно, ние двамата, останалото няма значение Уморих се да крия Цялата си любов, цялата си любов вече не искам да крия Цялата си любов, цялата си любов искам да те накарам да почувстваш това, което никога не си чувствал, любов Какво ли не? Никога повече няма да крия това, което и двамата имаме Вече няма съмнение, обичам те, тичам за теб, идвам и си отивам, любов, ти и аз Заедно, ние двамата , останалото няма значение Уморих се да крия всичко любов моя, цялата си любов не искам да крия повече Цялата моя любов, цялата моя любов

Какво мислите за новите песни на тези кралици?

Не забравяйте да ни последвате в социалните мрежи:

Facebook: Официална фен страница Instagram: Официален акаунт TikTok: Официален акаунт

Вземете списание Tú на вашия таблет или мобилен телефон!: Изтеглете цифровото издание

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: