Филми и сериали

Заслужават си! 5 сериала за тийнейджъри, които трябва да видите точно сега

Заслужават си! 5 сериала за тийнейджъри, които трябва да видите точно сега
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Има много сериали, които може да не са толкова известни, но наистина си заслужават, те са сериали за тийнейджъри, които не можете да пропуснете.

В момента има толкова много предложения за сериали и филми, че е невъзможно да изгледате всичко или понякога просто е трудно да решите какво да гледате с всичките опции, които имаме на разположение, особено когато става въпрос за сериали за тийнейджъри . ТОВА СИГУРНО ВИ ИНТЕРЕСУВА: Пускайте сълзите си! Дорами, които трябва да видите, ако имате нужда да плачете. Ето защо днес искаме да споделим с вас списък със сериали за юноши, които трябва да видите сега, които не можете да пропуснете, дори и да не са нови, вие ще обичам ги. Вижте нашите предложения!

1 - Аз никога,

Третият сезон на „Never Have I Ever“ е пред премиера, сериал на Netflix, който ни разказва историята на Деви, индийско-американска тийнейджърка, която иска да бъде популярна, но животът й като цяло не го прави изглежда й помага, но тя го прави. Това, което прави, е да я хвърли в поредица от приключения, които са едновременно стресиращи и забавни и изпълнени с много, много любов.Както споменахме, вече има два сезона онлайн, докато третият е пред премиера в средата на този месец. Така че започнете да го гледате сега, за да не ви хване незабелязано, когато дойде третият сезон.

2- Heartstopper

Този сериал е базиран на графичните романи на Алис Осеман и наистина е скъпоценен камък, защото не само ни отвежда в света на юношите, но и в света на гей юношите, което го е накарало да бъде смятан за най-добрия сериал ЛГБТ+ за тийнейджъри. Историята е за две напълно различни момчета, които стават приятели, а след това и други.

3- Бу, кучко

Този едносезонен сериал (кратък е), който ще ви накара да се смеете и да плачете, защото е комедия, но и много вълнуващ сериал заради последното послание. Става въпрос за момиче, което губи живота си, но не може да "премине" на страната на мъртвите, така че прави това, което никога не е посмяло да направи в живота и сега го прави.

4- Това лайно е извън мен

Тук можете да научите за живота на Сид, 17-годишно момиче, което за съжаление се справя с трагичната смърт на баща си, в допълнение към проблемите в училище, което я кара да излезе извън контрол и да открие нещо много специално в нея

5- Някой лъже

Първият сезон е продуциран от един от създателите на Elite, с което ви казваме всичко.

Готови ли сте за сериен запой?

Не забравяйте да ни последвате в социалните мрежи:

Facebook: Официална фен страница Instagram: Официален акаунт TikTok: Официален акаунт

Вземете списание Tú на вашия таблет или мобилен телефон!: Изтеглете цифровото издание

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: