Знаменитости

Знаменитости, които са затворили социалните си мрежи

Знаменитости, които са затворили социалните си мрежи
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Том Холанд е най-новият случай, но не е първият, нито единственият. Ето пет други знаменитости, които затвориха акаунтите си в Twitter, Tik Tok и Instagram по различни причини

От Alberto Rojas Eguiluz В свят, в който все повече и повече момичета и момчета навлизат в света на социалните мрежи, има много други, които решават да закрият акаунтите си, включително много знаменитости. Най-пресният случай е този на нашия идол Том Холанд, който вчера обяви чрез видео, което публикува в Instagram, че ще си вземе почивка от социалните мрежи за психично здраве. „Намирам Instagram и Twitter за свръхстимулиращи, завладяващи и в крайна сметка това е много пагубно за моето душевно състояние. Затова реших да направя крачка назад и да изтрия приложението."Въпреки че никой от нас не е очаквал това, понякога изглежда, че е само въпрос на време да се случи със знаменитости като нашия Спайдърмен, защото въпреки че са близки до феновете си, те също са мразени от много хора. „Съществува ужасна стигма срещу психичното здраве и търсенето на помощ не е нещо, от което да се срамувате, но е много по-лесно да се каже, отколкото да се направи.“ Тук имаме пет други знаменитости, които също затвориха социалните си мрежи, за да си починат или като стратегия за популяризиране на своите проекти. Justin Bieber Джъстин затвори акаунта си в Instagram през 2016 г., след като прочете цялата омраза, която тогавашната му приятелка София Ричи получи от собствените си фенове, но се завърна по-рано на следващата година.

Millie Bobby Brown През 2023 г. Мили изтри акаунта си в Twitter, защото снимките й бяха използвани за създаване на хомофобски мем, който стана вирусен; Той направи същото и с акаунта си в Tik Tok, защото започна да става обект на омраза и някои перверзници, които му оставяха съобщения.От 2023 г. звездата от Stranger Things се завърна в Twitter с акаунта @milliestopshate, в който се стреми да дава положителни послания.

Мили Боби Браун. Снимка: @milliebobbybrown

Miley Cirus Освен това през 2023 г. Майли затвори всичките си мрежи, много от нас мислеха, че предстои изненада, но не, певицата Party In The USA просто искаше да си вземе почивка . Известно време по-късно тя се върна в Instagram, където продължава да бъде една от любимките.

Тейлър Суифт За разлика от знаменитостите, за които говорихме, Тейлър не напусна социалните мрежи, за да си поеме глътка въздух, а за да популяризира издаването на новия си тогава материал Reputation. Е, повече от закриване на акаунта й, това, което авторът на Lover направи, беше да изпразни мисията си и след това да я запълни отново с промоция на нейния албум.

Снимка: @taylorswift

Selena Gomez Това, което се случи със Селена е, че през 2023 г. акаунтът й в Instagram беше хакнат и тя качи компрометиращи снимки на бившия си Джъстин Бийбър. Въпреки че скоро се върна към Instagram, Селена каза на New York Times, че изтрива приложението веднъж седмично поради причини, свързани с психичното здраве, за да не бъде хваната от негативни коментари.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: