Филми и сериали

Какво трябва да знаете за She-Hulk

Какво трябва да знаете за She-Hulk
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Тъй като можете да гледате първата глава от новата поредица на Disney+, добре е да знаете откъде идва тази героиня от вселената на Marvel и някои други интересни неща около She-Hulk: Defender of heroes .

От Алберто Рохас Егилуз

Адвокатът Дженифър Уолтърс претърпява злополука, при която придобива сили, много подобни на тези на нейния братовчед, доктор Брус Банър, по-известен като Хълк, така че самият Банър ще се опита да представи Дженифър и нейното алтер его на света на супергерои Точно за това става дума в She-Hulk: Defender of Heroes, новият сериал на Disney+ с участието на Татяна Маслани и който можете да гледате от днес в тази услуга за стрийминг, но преди да отидете една крачка напред, вижте тези любопитни факти около сериала и главният герой на She-Hulk.

She-Hulk: Защитник на героите. Снимка: с любезното съдействие на Disney+

Тя-Хълк вече е на 42 години.

Героят на She-Hulk е създаден от Stan Lee и John Buscema и е представен на 10 февруари 1980 г. в поредицата от комикси The Savage She-Hulk. По-късно той става член на Отмъстителите през 1982 г. и се появява в поредицата Фантастичната четворка, започваща през 1984 г.

Да разбиваш стени!

В поредицата Дженифър Уолтър и разбира се Тя-Хълк непрекъснато ще разбиват четвъртата стена. Не, нямаме предвид, че ще го направят благодарение на свръхчовешката си сила, това, което имаме предвид е, че ще направят това, което е забранено във филмите и телевизията: обърнат се, за да гледат директно в камерата и да се обърнат към обществото, нещо, което е много смешно когато се направи правилно, както съм сигурен, че ще бъде, но това не беше последваща мисъл, тъй като писателят-карикатурист Джон Бърн й даде тази характеристика в комиксите Sensational She-Hulk, които се излъчваха от 1989 до 1994 г.

Номинираните бяха

Слуховете, че ролята на Дженифър Уолтър ще попадне в ръцете на Алисън Бри бяха много силни, защото те казаха, че това, което търсят за She-Hulk, е някой точно от нейния тип, странното е, че Алисън никога не е била разглеждана за ролята. Някои актриси, които бяха обмисляни за героя, бяха Джилиан Джейкъбс, Бери Гилпин и Зоуи Чао.

Ева Мендес можеше да бъде тя-Хълк.

Друго име, което в даден момент се смяташе за главната роля на She-Hulk, беше това на Ева Менедес, но това беше преди 15 години и това беше, защото в интервю Никълъс Кейдж каза, че иска да продуцира този сериал с Ева като централен герой. Мислите ли, че това щеше да проработи?

Познати лица

Както може би знаете, Дженифър Уолтър е адвокат и първият случай, който й е възложен, е да защитава Емил Блонски на изслушването му за условно освобождаване.Блонски, изигран от Тим Рот, вече се е появявал в The Incredible Hulk (2008), когато супергероят се играе от Едуард Нортън, там Блонски се превръща в Abomination, твърд съперник на Хълк. От друга страна, разбира се, ще има Марк Ръфало като зеления супергерой на Marvel.

Снимка: с любезното съдействие на Disney+

Вече имаше She-Hulk

През 2008 г. е заснет деветминутен късометражен филм за произхода на She-Hulk, който остава незабелязан. Няма начин, така е.

Снимка: с любезното съдействие на Disney+

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: