Филми и сериали

ХАРИ СТАЙЛС ПРЕДПОЧИТА МУЗИКАТА

ХАРИ СТАЙЛС ПРЕДПОЧИТА МУЗИКАТА
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Той вече доминираше в света на музиката и всички си мислехме, че иска да завладее света на киното, но това не е приоритетът на Хари, защо?

От Алберто Рохас Егилуз

Възползвайки се от супер присъствието си пред камерата, Хари ще получи роли във филми, спечелили Оскар, като Не се тревожи, скъпа, режисиран от неговата любима Оливия Уайлд. Това доведе до слухове, че Хари е обмислян за роля в проект на Междузвездни войни, което бившият One Direction отрече. Според Стайлс истинската му любов е музиката, така че той планира да си вземе почивка от актьорството за известно време.

Докато го виждаме отново на големия (или на малкия) екран, неговата кратка (засега), но значителна актьорска кариера може да бъде обобщена с тези проекти.

Дюнкерк

Хари Стайлс дебютира във военен филм, режисиран от не кой да е, а Кристофър Нолан (трилогията за Батман). В Дюнкерк Хари се редува с истински актьори, като Том Харди и Бари Кеоган. Неговият герой не беше най-важният, но беше търсен и сега може да се похвали, че е участвал във филм, спечелил Оскар.

Вечните

Още една кратка, но мека поява на Хари. Всъщност Стайлс не се появява във филма като такъв, а в сцената с надписите и действа само за 50 секунди. Неговият герой е Ерос и въпреки че още един филм от Eternals все още не е обявен, Хари вече може да се похвали, че е част от вселената на Marvel.

Не се притеснявай скъпа

Хари все още няма главна роля, но освен че не се тревожи за това, най-близкото нещо, което е имал досега, е тази. Тук Хари играе мъж, който пристига със съпругата си в експериментална общност през 50-те години на миналия век, но тя подозира, че бляскавият им живот крие много тайни.Режисьорът е не друг, а приятелката на Хари, Оливия Уайлд, а актрисата, която играе съпругата му, е Флорънс Пю (Черната вдовица). Премиерата на този филм е 22 септември.

Моят полицай

Най-накрая Хари играе водеща роля! Това е британски филм, който разказва спомените на трима души, когато са се срещнали преди 40 години. Хари е изправен пред най-голямото си актьорско предизвикателство: женен полицай в гей връзка. Моят полицай ще бъде показан на следващия Международен филмов фестивал в Торонто, който ще се проведе от 8 до 18 септември, и ще излезе в САЩ през октомври, но в Мексико няма да стигне до кината, но ще излезе през ноември в Основно видео.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: