Филми и сериали

Карол Севиля се завръща във втория сезон на It was always me

Карол Севиля се завръща във втория сезон на It was always me
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Хареса ли ви химията между Карол Севиля и Пипе Буено? Имаме добра новина за вас: вече се снима вторият сезон на It was always me.

От Алберто Рохас Егилуз

Можете да видите, че идва. Винаги бях аз, достигна толкова много до хората, че Disney+ току-що обяви, че вторият сезон вече се снима. Очевидно Карол Севиля като Лупе и Пайпе Буено като Ноа ще се завърнат, но ще има и нови герои в допълнение към много, които вече познаваме от първия сезон.

Ето какво знаем досега за втория сезон на It Was Always Me .

И три години по-късно

Този нов сезон се провежда три години след телевизионното игрално шоу Lucas Martin Presents Pharaoh's Path, когато неговите състезатели се събират, за да запишат албум за събиране на частния остров на Pipe, който сега е една от най-известните звезди в Колумбия.

Всичко се промени

И то по радикален начин: докато Лупе е установен в Мексико, работейки като журналист, Ноа прекарва дните си в бар, принадлежащ на семейството му в Колумбия. Въпреки че и двамата имат идеалната възможност да се свържат отново, всичко се усложнява, когато ценна огърлица, която Ел Фараон е дал на Лупе, изчезва. Така тайни и неизвестни истини започват да излизат наяве, създавайки напрежение между старите приятели, което заплашва да разруши всичко, което са изградили.

Записва се в Колумбия.

Според плановете на Disney+, вторият сезон на Siempre fui yo ще бъде записан в различни градове в Колумбия, като Хонда, Жирадот и, разбира се, Богота

Този нов сезон на It Was Always Me идва в Disney+ през 2023 г. Веднага щом научим точната дата, вие ще бъдете първият, който ще научи. Междувременно изживейте отново най-добрите моменти от първия сезон на Siemrpe fue yo .

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: