Филми и сериали

Наближава реванш!

Наближава реванш!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Какво ще стане, ако вземете една от звездите от Ривърдейл и я поставите в един филм с някоя от знаменитостите от Stranger Things? Е, сега има забавна черна комедия, наречена Revancha. Това е всичко, което знаем за филма на Netflix с участието на Камила Мендес и Мая Хоук.

От Алберто Рохас Егилуз

Няколко дни ни делят от Revancha сега в Netflix, филмът, в който Мая Хоук и Камила Мендес участват заедно с огромен младежки актьорски състав, който обещава да бъде най-забавният. В това, което достига до екрана на вашия дом, ви казваме за какво става въпрос и кой се появява.

Става дума за това

Дреа (Камила Мендес) е алфа момичето в училището си, но всичко се разпада, когато изтече компрометиращо видео, което всички виждат и всичко показва, че виновникът е Макс, нейният приятел.От друга страна, Елинор (Мая Хоук), новата в училище, открива, че ще трябва да дели класове с Кариса, нейната побойничка, която прави живота й нещастен от 13-годишна. По стечение на обстоятелствата Дреа и Елинор сключват таен съюз, за да отмъстят на съответния си враг.

В допълнение към Камила и Мая

Всъщност и двамата имахме достатъчно, но в този филм участват и Софи Търнър (Игра на тронове и X-Men) и Остин Ейбрамс (Еуфория) като гаджето, което причинява колапса в живота на Дреа. Черешката на тортата е Ава Капри (Малки ритуали) като побойничката на Елинор.

Кога?

Лошата новина е, че трябва да изчакате, добрата новина е, че не дълго, защото Revancha вече е пуснат в Netflix на 16 септември. За да загреем двигателите за тази киселинна комедия, тук ви оставяме трейлъра.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: