Музика

Дуа Липа се обявява за фен на испанец

Дуа Липа се обявява за фен на испанец
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

По време на скорошното си посещение в Мексико, Дуа Липа отдели време, за да посети испански китарист и певец, който дебютира в Мексико. Разберете за кого говорим.

От Алберто Рохас Егилуз

Както вече знаете, в Мексико много артисти от цял свят се събират, за да изпълняват на живо. Само преди няколко дни испанската сензация Guitarricadelafuente направи своя дебют в Мексико Сити, а на следващия ден Дуа Липа пя във Foro Sol.

Казват, че Дуа е фен на автора на ABC, така че когато разбра, че ще се срещнат в Мексико и че тя ще има почивка, тя отиде да го види. Дебютът на Guitarrica в Мексико беше разпродаден, но Dua нямаше проблем да влезе, тъй като беше запазил мястото си. Този, който не знаеше, че британският певец е там, беше самият Guitarrica, който ни каза, че докато не е видял, че Дуа Липа го е пуснала в своите ролки в Instagram, той е знаел, че тя е отишла да го види.

„Не знаех, че е там. Някои приятели от Испания, които дойдоха с мен, ми казаха да включа още 12 души в списъка за концерта и Дуа Липа се появи с нейните компаси. Разбрах, че е била там, докато историята й не излезе в Instagram, за първи път в Мексико не беше никак зле”, каза ни испанецът с много основателна усмивка.

Освен историята, която Дуа качи в социалните си мрежи, имаше и такива, които я разпознаха на презентацията и я заснеха, с което Guitarrica се похвали в профила си в Twitter.

https://twitter.com/InfoGuitarrica/status/1572482655824015361?s=20&t=RQ9yI--_SMThzJT-ycI_Ag

Както виждате, дори знаменитостите са фенове на някого и трябва да признаете, че Дуа Липа има страхотен музикален вкус.

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: