Мода и красота

4 характеристики, за да имате перфектното облекло във фитнеса

4 характеристики, за да имате перфектното облекло във фитнеса
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

За да се превърне посещението ви във фитнеса в забавен и мотивиращ момент, облеклото за упражнения е важна част, за която трябва да се погрижите, тъй като движението и потта могат да ви окажат неблагоприятно въздействие в тези моменти .

И да, знаем, че това не е лесна задача и със сигурност сте си задавали тези въпроси всеки път, когато се окажете в ситуация да пазарувате: каква характеристика трябва да притежава?, Да е удобно?, че правиш хубав силует? Помага ли ти нищо да не мърда от мястото си?

Но не се притеснявайте, ние ще ви кажем по-подробно какво трябва да търсите, когато избирате тоалета си и да сте супер модерни, удобни и сладки, докато тренирате.

1. Това ви кара да се чувствате комфортно

Искаш да се тревожиш за тренировката, а не да се мъчиш с клиновете си, за да не паднат. Поради тази причина е важно, когато избирате дрехите, да се уверите, че прилягат правилно на тялото ви, без материята да прозира, да не ви притискат или да са твърде широки и да можете да забравите за тях, за да се концентрирате върху това, което наистина има значение в този момент: изпълняваш рутината си!

Средният сутиен Under Armour Smartform Evolution Mid Bra има адаптивни чашки, регулируеми презрамки и меки подплънки, за да осигури опора, без да губи форма или да добавя повече обем, идеален е за удобство, докато тренирате!

2. Да ти помогна нищо да не мръдне от мястото си

Това е свързано с горното, но тук има елемент, който напълно застава на ваша страна: технологията.

Има марки, които се фокусират върху технологията за създаване на облекла, които ви карат да се чувствате комфортно, като се приспособяват към тялото ви, позволявайки ви да имате най-голяма свобода на движение, например новата колекция Under Bras & Leggings Armor, която благодарение неговата технология ви дава необходимата подкрепа, за да дадете най-много във всяка сесия.

Прочетете също: CosmoFit Често срещани грешки, които допускаме след тренировка

Това е сутиен Under Armour Infinity с висок цип, който има иновативен дизайн с преден цип, който предлага ненадминато прилепване към тялото ви, като същевременно осигурява по-голяма опора срещу всякакви удари.

3. Помага ви да се изпотите правилно

Потта е един от проблемите при тренировка, тъй като може да ви накара да се почувствате неудобно, не само поради миризмата, която може да причини, но и защото, ако изсъхне отнема време, може да се търка по кожата ви и да ви накара неудобно по време на вашата тренировъчна тренировка. Очевидно не искаме това!

Затова трябва да се уверите, че вашето фитнес облекло изсъхва бързо и ви позволява да се изпотите правилно. Няма нищо по-удобно от това да тренирате, да се потите и потта да изчезне възможно най-бързо. Ето какво правят някои специални тъкани за тренировки, които са проектирани с най-новите технологии.

Сутиените Under Armour са идеални, защото са направени от бързо попиваща и бързосъхнеща материя, освен това разполагат с технология против неприятна миризма, която предотвратява растежа на бактерии, причиняващи неприятна миризма.

4. Направете си сладък силует

Не на последно място, вашето фитнес облекло трябва да ви кара да се чувствате добре, когато се погледнете в огледалото. За да се постигне това, има някои марки, които се фокусират върху дизайна на дрехи, подходящи за нашата форма и извивки на тялото, което прави резултата топ.

Например, клиновете от колекцията Under Armour са задължителни, защото имат прилепнал дизайн, който оформя супер сладък и тънък силует, независимо дали сте във фитнеса или навън.Неговата висока талия предлага най-добрата опора, която не позволява върховете на мъфините да се показват. Невероятно!

Клинове Under Armour Meridian ви дават по-голяма свобода на движение благодарение на материята и високата си талия, която осигурява оптимална опора и покритие за всяка рутинна и физическа активност.

Не пропускайте:

Стъпка по стъпка, за да покажете невероятна кожа без несъвършенства

118 облекла, които ще ви помогнат да съчетаете визии в стил каваи и винтидж

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: