Специални

María Bolio ще представи премиерно песента си на VidCon

María Bolio ще представи премиерно песента си на VidCon
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Разговаряхме с изключително талантливата Мария Болио, която е много развълнувана за VidCon, който предстои да започне в Мексико Сити, и ни каза малко за това какво очаква от това страхотно събитие. Ето подсказка: идва с нова песен.

От Алберто Рохас Егилуз

VidCon 2023 е на път да започне в Мексико Сити и Мария Болио ще бъде там. Говорихме с нея и тя е супер развълнувана, защото ще пусне нова песен в петък, когато започва конгресът. Инфлуенсърът, когото всички обичаме, ни каза за това и още.

Какво очаквате от VidCon 2023 в Мексико?

Всичко за VidCon ме вълнува, това е толкова голямо събитие, което чакахме дълго време в Мексико. Презентациите ще бъдат невероятни, да живееш с феновете е супер вълнуващо.Фактът, че ще бъдем толкова много творци заедно на едно място за три дни, ще бъде нещо невероятно както за хората, които ще отидат, така и за нас. Това е възможност за среща и общуване. Има много нови създатели, които не познавам заради цялата пандемия и най-накрая да се видим лично ме прави много развълнуван.

С кои създатели на съдържание искате да се срещнете?

До Хуанпа Зурита. Виждал съм го на няколко събития и съм го молил за снимки, но мисля, че този път е различно, защото ще сме заедно през цялото време. Ще бъдем страхотни и се вълнувам да се запозная с други, но Хуанпа ме вдъхновява много през цялата си кариера, много му се възхищавам.

Какво идва след VidCon?

Все още уча, така че това ще продължи да бъде приоритет. Очевидно ще продължа да правя музика и ви казвам, че в петък, на първия ден от VidCon, ще бъде пуснат новият ми сингъл, така че ще покажа на всички моята песен, за да видя какво мислят.Също така ще продължа да правя съдържание, защото обичам да споделям част от живота си в социалните медии.

Мария Болио ще присъства на VidCon 2023 от 23 до 25 септември в Мексико Сити. Ако искате да научите повече за събитието, посетете https://www.vidcon.com/mexico/es/about/

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: