Музика

Новият живот на Naill Horan

Новият живот на Naill Horan
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Със сигурност вие, като много фенове, се чудите какво се е случило с Naill Horan, който, докато работеше много усилено, внезапно изчезна. Е, вече имаме отговор и някои добри новини: той се завръща.

От Алберто Рохас Егилуз

Откакто Naill Horan напусна One Direction, той не беше спрял. Между записите и турнетата той имаше пет години без прекъсване. Докато през 2023 г. британската певица реши да намали темпото, съобщава изданието J-14 в последния си брой. Целта му беше да се наслаждава на хората и нещата, на които не беше успял да се наслади поради интензивната си работа.

След издаването на албума му Heartbreak Weather, точно през 2023 г., и с прекъсването на блокирането, Найл осъзна едно нещо: че ако съсредоточи цялата си енергия върху това да бъде певец, а не да бъде нормален човек, той направи музика, с която не се гордееше много.Все пак той направи чудеса в този запис, който ни хареса, като Nice to Meet Ya, за да дам само един пример.

Това не означава, че бившият One Direction не е изсвирил нито една нота през тези две години. Найл продължи да прави музика, но по по-спокоен начин, когато вдъхновението го връхлети, вместо да го прави като работа, посвещавайки много часове на ден, както виждаме в този tiktok от края на миналата година.

@niallhoran ♬ оригинален звук - Niall Horan

?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7040105213491873285

Според това, което казва самият Хоран: сега той има сравнително нормален живот спрямо този, който имаше преди пет или шест години.

Като нормален човек

Ако сте обърнали внимание на новините, които се разпространяват в мрежата, ще видите, че Найл е станал почти постоянен фен на голфа, но е използвал времето и да ходи на футболни стадиони (един от техните страсти), ходене на концерти и гледане на телевизионни сериали.Говорейки за сериали, любимият му е Peaky Blinders, но той също е фен на криминалните предавания, така че има и болезнена страна, която трябва да храни.

Сега, когато се смята за нормален човек, искате да се върнете на сцената! Така че той подготвя нов албум. Ще видим как спокойното състояние на ума на Niall Horan ще повлияе на новата му музика

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: