Специални

Manuel Turizo Becerra и Maria Becerra си сътрудничат в Éxtasis

Manuel Turizo Becerra и Maria Becerra си сътрудничат в Éxtasis
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Éxtasis е името на новия сингъл на Manuel Turizio, в който той си сътрудничи с Maria Becerra. Песен, която трябва да слушате да или да.

От Алберто Рохас Егилуз

Трябваше да се случи и се случи: говорим за сътрудничество между Мануел Туризо и Мария Бесера, а песента, която пеят заедно, се казва Éxtasis.

Éxtasis е част от 2000, третия студиен албум на колумбийската певица и това не е песен, в която Мария е дошла да пее и това е, но тя също си сътрудничи с таланта си в композицията, което се забелязва в това докосване на латино хип хоп в този сингъл.

Видеото е като текста на песента: романтично. Това, което ще видите в „Екстази“, е любовна история на двойка, влюбена от деца.И двамата растат и преминават през трудни ситуации, които успяват да преодолеят благодарение на любовта си. Едва когато станат възрастни, разбирате, че тази двойка са Мария Бесера и Мануел Туризо.

Както със сигурност си спомняте, Мануел представи 2000 г. със своя сингъл La bachata, който имаше огромен успех не само в родната му Колумбия, но и в целия свят. В YouTube той остана в световния топ 5 от няколко седмици и когато Coldplay наскоро стъпиха на колумбийски земи, Крис Мартин изпя La bachata с Мануел Туризо на сцената!

https://www.tuenlinea.com/musica/manuel-turizo-se-subio-al-escenario-con-coldplay/ Към днешна дата La bachata има повече от 181 милиона гледания в YouTube и Manuel Turizo той иска да повтори успеха, който имаше с Éxtasis. ще успееш ли С подкрепата на Maria Becerra всичко е възможно, а с rolononón, който пуснаха, дори повече. Разгледайте също: https://www.tuenlinea.com/musica/mya-y-manuel-turizo-se-juntan-para-un-nuevo-sencillo/ https://www.tuenlinea.com/musica/maria-becerra-y-su-mensaje-de-empoderamiento/

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: