Филми и сериали

Вижте трансформацията на Карол Севиля в кухнята, ще ви хареса!

Вижте трансформацията на Карол Севиля в кухнята, ще ви хареса!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Карол има много таланти, тя е многостранно момиче, което играе, пее, кара кънки и сега се превръща в експертна домакиня благодарение на Божествената храна! Говорихме с нея за това ново за нея преживяване и ето какво ни каза тя. Но първо вижте впечатляващата трансформация на Карол.

От Карина М. Сото

Тя вече не е момиче, тя ни дава яснота за това с проектите, в които участва, и с най-актуалните снимки в своя Instagram фийд. Карол е млада жена, която не се страхува да опитва нови неща и пример за това е участието й в програмата на HBO Divina Comida, благодарение на което ще можем да видим малко повече за нейния живот, нейната къща и нейните подправки . Вижте трансформацията на Карол и какво ни казва той за това преживяване.

Смениха ни с Карол! / Снимката е предоставена с любезното съдействие на HBO Max

Как се чувстваш от участието си в Божествена храна ?

Много щастлив. Напълно се влюбих в програмата. Да отвориш вратите на дома си вече е предизвикателство само по себе си, особено за мен, който съм човек с много затворен личен живот. Тази програма е възможност за публиката и феновете да видят как живее техният идол, какво яде, каква е къщата му, всекидневната му и буквално дори банята му! Отварянето на вратите за тях беше нещо много голямо за мен.

Какво беше предизвикателството на тази програма?

Беше трудно да се научиш да готвиш и да участваш в състезание за най-добрия домакин, въпреки че дойде време, когато забравихме за това, защото бяхме част от семейно пътуване. Трябваше да приема страхотни артисти в къщата си, чудовища от музикалната, актьорската и комедийната индустрия и тъй като бях най-младият участник, се страхувах да не знам как ще ме приемат или дали ще ме харесат, но Маргарита, богинята на кумбия, каза фраза, която остана с мен: "тук няма его, ние идваме тук, за да покажем сърцата си и да покажем кои сме всъщност", и така беше, започнахме да опознаваме помежду си и ние се разбираме добре; От първия момент усетих, че ги познавам цял живот.

Изображението е предоставено от HBO Max

Какво взимате от тази програма?

Страхотно изживяване. Мога да ви кажа, че съм доста добър в хостинга, но ще видим как ще е. Дано не са прекалили с оценките (смее се).

Казват, че когато приготвяш нещо за някого е важно да го правиш в добро настроение, направи ли го?

Мисля, че готвих с любов и не само това, има израз, който се използва при готвене, който казва „добавете още 5 песо“ към това, което правите и поради тази причина сложих много сирене и от всичко по много!до едни енчилади които приготвих! В моя случай направих всичко с любов, толкова много ми хареса, че дори забравих, че е състезание и че накрая ще има победител.

Кое беше най-якото нещо в това да посрещаш хора в къщата си?

Важното беше да живеем заедно.Дойдохме от пандемия, от време, в което не бяхме виждали никого, в което не бяхме отваряли вратите на къщите си за други хора, така че беше невероятно, беше жест на любов да оставиш живота и сърцето си на хората.

Харесахте ли да готвите?

Мога да ви кажа, че сега обичам да готвя благодарение на програмата, обичам да готвя за брат ми. Имам страхотно преживяване и страхотни приятели.

С кого беше изненада да се разбираме?

По принцип се разбирах добре с всички, но за мен Маргарита е богиня! Освен това кой не е танцувал на техните песни? Видях я от първия момент като майка ми, направихме супер сладък щрак. Карлос Гатика беше водещ мъж на масата, трите момичета бяха изумени колко е красив; Освен това той се държеше много мило, като брат и открихме невероятно човешко същество. С Мич си приличаме много, защото обичаме да се отпускаме, да се забавляваме, да се шегуваме, тя е супер екстровертна и това накара всеки да кликне по различен начин.

Как беше първият път, когато заживяхте заедно?

Трябваше да отворя масата си и в началото почувствах тази несигурност да не знам какво става с тях, как ще ме възприемат. Мисля, че първият път, когато се срещнахме, сякаш не смееха да засегнат определени теми, защото изглеждам много по-млад, отколкото съм в действителност, така че почувствах, че не искат да говорят за определени неща, но за на втората маса беше различно и говорихме по различни теми.

Не забравяйте, вижте трансформацията на Карол Севиля в Divine Food на HBO Max.

Checa също: https://www.tuenlinea.com/noticias/karol-sevilla-se-convirtio-en-princesa-disney/ https://www.tuenlinea.com/peliculas-series/karol- Севиля-се завръща-към-втория-сезон-на-винаги-беше-аз/

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: