Музика

София Рейес пя на живо с Леон Лайден

София Рейес пя на живо с Леон Лайден
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Миналия уикенд се проведе фестивалът Encabritados в Монтерей, където София Рейес пя на живо с Леон Лайден, но това не беше всичко.

От Алберто Рохас Егилуз

По време на миналия фестивал Encabritados, в Монтерей, София не само беше хедлайнер на афиша заедно с артисти като Молотов и Дани Оушън, но и направи дует с Леон Лейдън, нейния изненадващ гост, за да изпее Limones, сингълът, който те издадоха в последния албум на Sofia Mal de amores .

https://open.spotify.com/track/32jT4VCmaCugsi2DxaAcrI?si=be97bbcb253d4984

Посетилите фестивала ни казват, че представянето на София е най-доброто. Тя пееше от синглите от Mal de amores, като Marte или Casualidad, до нейните класики RIP, Idiota и 1,2,3, но черешката на тортата беше, когато София Рейес изпя сингъла си Limones на живо с Леон Лайден.

Това беше страхотна година за София. В Tik Tok неговите фенове са създали повече от 10 милиона видеоклипа със сингъла му 1,2,3, което го прави една от най-важните песни в платформата тази година. В допълнение, тя беше номинирана за музикална награда NRJ във Франция (да, правилно прочетохте) за тази песен, изпята с Jason Derulo и De La Ghetto в категорията Social Hit. През юни той си сътрудничи с американската група Train върху песента Cleopatra, която се появява в албума AM GOLD на Train.

В Spotify София надхвърли 10,8 милиона месечни слушатели и има над 7 милиона последователи във всички свои социални медийни платформи. Сякаш това не е достатъчно, в Spotify и YouTube има повече от един милиард гледания и повече от един милиард гледания.

Какво предстои за София

Турнето на София ще продължи известно време, така че изпълнението ще трябва да почива.Засега ще бъде представен в El Rey Theatre в Лос Анджелис този петък, 4 ноември, на събитие, ръководено от Diplo. Също така, самата София каза, че е на път да издаде нова музика, така че я следете.

Чешки също: https://www.tuenlinea.com/musica/leon-leiden-se-echa-una-cheve-con-bacilos/ https://www.tuenlinea.com/celebridades/sofia- царете-неговият-страх-от-кариерата-и-еволюцията-през-годините/

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: