Музика

Промяната е със стил!

Промяната е със стил!
Admin

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Истинското й име е Кармен Камбиасо, но артистично тя нарича себе си Промяната. Разговаряхме с тази доминиканска звезда на Aerofest 2023, ексклузивно събитие на Aéropostale, в което музиката и модата се комбинират, за да ни накарат да се насладим на една епична нощ. Запознайте се с тази изгряваща звезда.

От Mayté Fontan Причините The Change да е на мода са много. Неговата песен 24/7 със София Рейес е една, но всъщност музиката и личността му са извън този свят. Опознайте я малко повече в това интервю.

Как се появи музиката в живота ти?

Винаги съм имал много добра връзка с музиката, откакто бях малък, но когато бях на 17 години се свързах повече с нея, започнах да пиша и да продуцирам.Роден съм в Доминиканската република, в страна и общност, в която някога чувствах, че не е възможно да си художник. Отидох да живея в Съединените щати, там учих кино и телевизия и се свързах с изкуството по невероятен начин, така че си казах "Мога да живея от това!". Разбрах, че в този свят има място за артисти. Започнах да правя всичко с любов, да пиша и да пея. Животът ме изненада невероятно по отношение на моята музика.

Какви предизвикателства срещнахте, за да стигнете до тук?

Започнах да правя музика и нямах необходимото оборудване или знания, за да я направя, но си казах „Ще се науча, ще го правя, каквото и да става“. Сам започнах да създавам своите възможности. Записах първата си песен с мобилния си телефон, защото нямах пари да си купя нищо, направих го от любов към изкуството. Първата ми възможност да пея на сцена беше през януари 2023 г. и скочих, без да се замисля; това е смисълът на живота, поемането на рискове, стига намерението да е добро.

За тези, които не познават вашата музика, как определяте стила си?

Чувствам се повлиян от латино музиката, от регетона, също от меренге и бачата, които са ритми, които се слушат много в моята страна. Слушам всякаква музика, от латино до хаус. Стилът ми е свеж и цветен, бих искал хората да си представят цветове, когато слушат песните ми.

Цветовете са емоции за вас, нали?

Разбира се, но това е във всеки човек, всеки ще придаде различни цветове на чувствата си и ще има своя собствена интерпретация на песен.

Какви цветове усещате в това интервю?

Възприемам себе си в три цвята: жълто, което е енергия, бяло и светло синьо.

Какво означава Мексико и неговата фенщина за вас?

Мексико е страната, която отвори вратата за мен от първия ден, винаги го казвам.Идвам тук повече или по-малко два пъти месечно и се чувствам комфортно с лечението. Научих повече за мексиканската култура, от гастрономията до това какви са хората. Надявам се един ден да мога да върна цялата тази любов, която хората ми дадоха в тази страна.

Говорихте за гастрономия, какво опитахте?

Вече обичам пикантно, поне повече от преди! Пробвах бенката и се влюбих. Вече опитах такос и веднъж ядох хайвер от мравка.

Знам, че си сътрудничил и с мексикански артисти като София Рейес по песента 24/7 как стана това постижение. епично?

София срещнах в Лос Анджелис преди повече от година. Дадох му песен да направи нещо, но нищо не се случи в този момент. Изведнъж той ме изненада със съобщение, което гласеше: „Виж, имам тази песен за теб, кажи ми какво мислиш“. След слушане 24/7 реших, че песента е перфектна, че не й липсва нищо, така че допринесох само с малко.София е невероятна, връзката ми с нея е много искрена. Много съм й благодарен, че ме направи част от нейния албум.

Сега, след като знаете защо The Change е на мода, вижте нейния Instagram и открийте малко повече за тази доминиканска певица. https://www.instagram.com/thechangecc/?hl=es Вижте също: https://www.tuenlinea.com/musica/seggi-nos-presenta-lover/ https://www.tuenlinea.com/musica /karol-g-cerro-his-tour-in-a-spectacular-way/

Помогнете на развитието на сайта, споделяйки статията с приятели!

Препоръчано

Тази страница на други езици: